Salgskursus

Drømmen om at sælge skønne ferieboliger i Sydeuropa fik Charlotte med på kurset “Digital salg og markedsføring”. Her lærer hun at definere sin målgruppe og nå ud til dem med det helt budskab, både via sociale medier og Google.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

* indicates required

Salgskurser

Salg er en kunst, der kan være svær at mestre. Én ting er at få besøgende til at gennemføre et køb – noget andet er at skabe loyale kunder, der kommer igen.

Uanset om du finder dine kunder online, via netværk, kanvassalg  eller om de kommer ind i din butik, så kan vi hjælpe dig med at styrke dit salg.

Aktuelle kurser i salg

På listen nedenfor kan du se aktuelle kurser lige nu.
Vi tager også ud i virksomheder og hjælper mere målrettet. Både hvis I har brug for en konsulent, der arbejder med konkrete problemstillinger, men også hvis I har brug for et salgskursus for alle ansatte.

9. oktober 2017
Webshop
Lav en simpel webshop med Woocommerce
 • 2 dage
  Kl. 8.00 - 15.24
  11. oktober 2017
  SEO: Søgemaskineoptimering
  Lær at skrive tekster, der gør din side mere synlig på Google
 • 2 dage
  Kl. 8.00 - 15.24

  Salgskursus for virksomheder

  Salgsstrategien er vidt forskellig fra virksomhed til virksomhed. Målgrupperne varierer og medarbejdernes tilgang til salg er lige så broget som personlighederne.

  Vi kan tilbyde at komme ud og give jer et salgskursus, der er designet præcist til jer. Ikke bare til jeres team, men også til den enkelte medarbejder.

  Ved hjælp af adfærdsprofiler finder vi stærke og svage sider, og kan ad den vej hjælpe salgschefen og hver enkelt sælger med at lægge en salgsstrategi, der matcher den enkelte, og dermed virker bedst.

  Fortæl os, hvad vi kan hjælpe JER med.