Vil du kende dit team?

Med E-stimate adfærdsprofiler lærer du dine kolleger at kende. Du forstår deres handlemønstre, I kan styrke jeres kommunikation og forskelligheder kan medvirke til at gøre teamet mere stærkt. Læs her om E-stimat teamprofiler…

 

Fakta om E-stimate

E-stimate er et værktøj til adfærdsprofiler. Gennem en test, hvor hver deltager skal svare intuitivt på en række spørgsmål omkring adfærd, afdækkes en profil, der giver et billede af den enkelte persons adfærd.

Disse individuelle adfærdsprofiler kan “lægges sammen” til en teamprofil, der afdækker dit teams styrker og svagheder.

På Udviklingscenter Syd har vi flere autoriserede E-stimate konsulenter. Hvis du vil høre, om en teamprofil er noget for din virksomhed, så ring til Maya Steensdatter Torp med det samme. Hun kan hjælpe Jer videre.

Ring til Maya på 22 68 91 84
eller send en mail mt@hhs.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

* indicates required

Hvor godt kender du egentligt dit team?

Du kender dine team-kolleger. Du ved hvordan de arbejder, du kender omgangstonen og du ved også, hvem i teamet, der har en tendens til at arbejde rigtigt godt sammen, og hvem der let kommer til at knurre af hinanden.

Måske har du også opdaget, at I nogle gange løber ind i de samme udfordringer. Fx at I måske er svage på administrationsdelen, eller også kommer Jeres møder til at tage alt for lang tid. Til gengæld har I det rigtigt sjovt til møderne.

Få klarhed med en teamprofil

Med en teamprofil kan I hurtigt afdække, at den haltende administration i teamet skyldes, at Jeres profil mangler blå.

Farven blå i teamprofilen beskriver evnen til administration og system og til at være detaljeorienteret.

At Jeres teammøder er mere hyggelige, end de er effektive, kan skyldes at I har meget gult I jeres profil. Farven gul beskriver bl.a. selskabelighed og spontanitet, og den dårlige side af den gule er manglen på struktur.

Modsætninger kan være en styrke

Gennem en teamprofil med E-stimate vil I opdage, at to personer, som udadtil er vidt forskellige, faktisk kan være en styrke for hele teamet, fordi de supplerer hinanden. En del af det at få udarbejdet en adfærdsprofil er, at få sparring omkring hvordan de forskellige profiler kan spille hinanden gode.

To vidt forskellige personer på teamet vil pludselig opdage, at der er en grund til, at de føler sig forskellige – og derfor kan opnå større forståelse for forskellighederne, og endda finde styrke i hinanden.

Få yderligere indblik i E-stimate profilerne

E-stimates hjemmeside kan du læse meget mere om både person- og teamprofiler, og du kan også se et rigtigt godt eksempel på en teamprofil.

Skal du have lavet en teamprofil med E-stimate?

Kontakt os med det samme, også hvis du bare har spørgsmål. Vi kan give dig afklarende svar og hjælpe dig med at tage den rigtige beslutning.

Vi lægger meget stor vægt på, at alle er sat ind i opgaven. Alle skal vide, hvad formålet er med at få lavet en teamprofil med E-stimate. Derfor bruger vi lang tid på overlevering af resultatet, så der ikke er ubesvarede spørgsmål, og alle er klar over, hvordan resultatet kan styrke hver enkelt personligt, og i høj grad teamet som helhed.

0 Comments

Kontakt os nu vedr. E-stimate teamprofiler

10 + 11 =