fbpx

Akademiuddannelse i Haderslev

Akademiuddannelsen er en praksisnær og kompetencegivende deltidsuddannelse for dig, der har fuldtidsarbejde og ønsker videreuddannelse. Du får en praksisnær undervisning på et højt fagligt niveau og kan gennemføre uddannelsen i dit eget tempo. Med akademiuddannelsen optjener du ECTS-point, som giver adgang til diplomuddannelser eller anden videreuddannelse.

  • En akademiuddannelse er en kort, videregående uddannelse, normeret til ét års fuldtidsstudie, svarende til 60 ECTS point
  • En akademiuddannelse er bygget op af fag, som tilsammen skal give 50 ECTS point. Du skal minimum vælge 5 fag. Nogle obligatoriske, andre valgfrie
  • Hvert fag kan tages separat og afsluttes med en eksamen
  • Hvis du samler 50 ECTS point, og ønsker en komplet akademiuddannelse, skal du skrive et afgangsprojekt, svarende til 10 ECTS point

For at blive optaget skal du have 2-3 års relevant erhvervserfaring eller en gymnasial-/erhvervsuddannelse og supplerende teoretisk videreuddannelse.

Omstillingsfonden

Har du en erhvervsuddannelse eller en gymnasial eksamen som det højeste uddannelsesniveau, kan du søge omstillingsfonden om op til kr. 10.000 årligt til efteruddannelse.

Se udvalget af akademifag hos os i Haderslev

19. februar 2020
Iværksætteri i praksis
Iværksætteri i praksis er for dig, der vil starte op som selvstændig og gøre det rigtigt fra starten.
8 aftener
Kl. 17.00 - 20.00
Kontakt os
Erhvervsøkonomi
Forstå helheden i virksomhedens økonomi
8 dage
Kl. 8.00 - 15.30
Kontakt os
Organisation og arbejdspsykologi
Tilbyder virksomhedshold. Arbejd med motivation og trivsel i virksomheden.
8 dage
Kl.
Kontakt os
Forandringsledelse
Vi tilbyder virksomhedshold. Lær at motivere dine medarbejdere til at følge med, når virksomheden pludselig ændrer strategi eller taktik.
8 dage
Kl. 8.00-15.30
Kontakt os
Ledelse i praksis
Få redskaberne til at blive en bedre leder.
8 dage
Kl. 8.00 - 15.30

Har du spørgsmål?

Ring til os direkte på:

73 52 02 02

I vores åbningstid får du svar med det samme. Mellem kl. 16.00 og 8.00 kan du lægge en besked, og få svar den efterfølgende dag.

Du kan også skrive til os ›

Efteruddannelse i Haderslev

Efteruddannelse i Haderslev

Selvom niveauet er højt, må det jo godt være sjovt. Alle vores undervisere er kompetente og har erfaring fra det virkelige liv – og så er de gode formidlere med spændende øvelser og opgaver, som gør læringen praksis- og virkelighedsnært.