Akademiuddannelse i Haderslev

Praksisnær og kompetencegivende
Sidder du som ansvarlig for videreuddannelse i en virksomhed? Så kan du løfte dine medarbejderes kompetenceniveau med en Akademiuddannelse.
Med en akademiuddannelse får I en praksisnær undervisning på et højt fagligt niveau, hvor medarbejderne kan gennemføre uddannelsen i deres eget tempo. Hver enkelt medarbejder optjener med en akademiuddannelse ECTS-point, som giver adgang til diplomuddannelser eller anden videreuddannelse.

• En akademiuddannelse er en kort videregående uddannelse, normeret til ét års fuldtidsstudie, svarende til 60 ECTS-point
• En akademiuddannelse er opbygget af fag, som tilsammen skal give 50 ECTS-point. Medarbejderne skal minimum vælge 5 fag. Nogle obligatoriske, andre valgfrie
• Hvert fag kan tages separat og afsluttes med en eksamen
• Hvis medarbejderne samler 50 ECTS-point og ønsker en komplet akademiuddannelse, skal de skrive et afgangsprojekt svarende til 10 ECTS-point

For at blive optaget skal medarbejderne have 2-3 års relevant erhvervserfaring eller en gymnasial-/erhvervsuddannelse samt supplerende teoretisk videreuddannelse.

Tilskud fra Omstillingsfonden
Omstillingsfondens formål er at gøre det lettere for faglærte og ufaglærte medarbejdere at videreuddanne sig i perioden 2018-2021. Den råder over 65 millioner kroner om året i alle fire år. Medarbejderne kan søge op til 10.000 kroner i støtte til deres uddannelse om året i perioden 2018-2021. Støtten tildeles efter først til mølle- princippet – så det er vigtigt at søge tilskud så tidligt som muligt.

Se udvalget af akademifag hos os i Haderslev

Kontakt os
Forandringsledelse
Vi tilbyder virksomhedshold. Lær at motivere dine medarbejdere til at følge med, når virksomheden pludselig ændrer strategi eller taktik.
8 dage
Kl. 8.00-15.30
Kontakt os
Ledelse i praksis
Få redskaberne til at blive en bedre leder.
8 dage
Kl. 8.00 - 15.30

Har du spørgsmål?

Ring til os direkte på:

73520202

I vores åbningstid får du svar med det samme. Mellem kl. 16.00 og 8.00 kan du lægge en besked, og få svar den efterfølgende dag.

Du kan også skrive til os ›

Efteruddannelse i Haderslev

Efteruddannelse i Haderslev

Selvom niveauet er højt, må det jo godt være sjovt. Alle vores undervisere er kompetente og har erfaring fra det virkelige liv – og så er de gode formidlere med spændende øvelser og opgaver, som gør læringen praksis- og virkelighedsnært.