fbpx

AMU målgruppen

Arbejdsmarkedsuddannelser er kurser af kortere eller længere varighed, der skal styrke primært ufaglærte og faglærte på arbejdsmarkedet.
Alle kan deltage på AMU kurser. Men overstiger dit uddannelsesniveau en erhvervsuddannelse, er du uden for AMU målgruppen, hvilket altså kan have betydning for prisen på dit kursus.

Er du i AMU målgruppen?

De følgende spørgsmål og svar skulle gerne hjælpe dig. Er du stadig i tvivl, så kontakt os med det samme.

Er du ledig?
Hvis du er ledig, og kan få kurset gennem din A-kasse, er er kurset gratis for dig. Her skal du tale med din A-kasse først.

Er du erhvervsuddannet?
Hvis du har en praktisk uddannelse indenfor et bestemt erhverv, fx. frisør, ekspedient, smed eller tømrer, er du i AMU målgruppen. Så koster et AMU kursus fra 108,- kr. pr. dag.

Har du en videregående uddannelse?
Hvis du har en videregående uddannelse er du som udgangspunkt ikke i AMU målgruppen. Prisen pr. undervisningsdag ligger så fra ca. 660,- kr. Der er dog en undtagelse for dig, der har en videregående uddannelse, som du ikke har brugt de sidste 5 år. Kontakt os og hør nærmere.

.
Akademiuddannelser i Sønderjylland

Har du brug for hjælp?

Vi ved godt, at det kan være svært at finde rundt i reglerne, men Pia og Helle er superskarpe på området, og sidder klar til at hjælpe dig.

Du kan ringe til dem på tlf. 73 52 02 02 eller kontakte dem via mail.

Har du spørgsmål?

Ring til os direkte på:

73 52 02 02

I vores åbningstid får du svar med det samme. Mellem kl. 16.00 og 8.00 kan du lægge en besked, og få svar den efterfølgende dag.

Du kan også skrive til os ›

Efteruddannelse i Haderslev

Efteruddannelse i Haderslev

Selvom niveauet er højt, må det jo godt være sjovt. Alle vores undervisere er højt fagligt uddannede og har erfaring fra det virkelige liv – og så er de gode til at udsætte kursisterne for spændende øvelser og opgaver, som gør læringen praksis- og virkelighedsnært.