fbpx

AMU målgruppen

Arbejdsmarkedsuddannelser er kurser af kortere eller længere varighed, der skal styrke primært ufaglærte og faglærte på arbejdsmarkedet.
Alle kan deltage på AMU kurser. Men overstiger dit uddannelsesniveau en erhvervsuddannelse, er du uden for AMU målgruppen, hvilket altså kan have betydning for prisen på dit kursus.

Er du i AMU målgruppen?

De følgende spørgsmål og svar skulle gerne hjælpe dig. Er du stadig i tvivl, så kontakt os med det samme.

 

Er du ledig?

Hvis du er ledig, og kan få kurset gennem din A-kasse, er er kurset gratis for dig. Vi tilbyder en række kurser for ledige, herunder 6 ugers jobrettede forløb. Inden du tilmelder dig et kursus skal du tale med din A-kasse. Se vores kurser for ledige

 

Er du erhvervsuddannet?

Hvis du har en praktisk uddannelse indenfor et bestemt erhverv, fx. frisør, ekspedient, smed eller tømrer, er du i AMU målgruppen. Her gælder det at du skal have en uddannelse svarende til og med en erhvervsuddannelse. Så koster et AMU kursus fra 124,- kr. pr. dag. Samtidig har du mulighed for at få lønrefusion i form af VEU-godtgørelse på op til 871 kr. om dagen. Se alle vores AMU kurser.

 

Har du en videregående uddannelse?

Hvis du har en videregående uddannelse er du som udgangspunkt ikke i AMU målgruppen. Et AMU kursus kan dog stadig være relevant for dig. Prisen pr. undervisningsdag ligger så fra ca. 700 kr. Der er dog en undtagelse for dig, der har en videregående uddannelse, som du ikke har brugt de sidste 5 år. Kontakt os og hør nærmere.

 

Har du brug for hjælp om?

Vi ved godt, at det kan være svært at finde rundt i reglerne og der er mange tilskudsmuligheder, men Pia og Helle er superskarpe på området, og sidder klar til at hjælpe dig.

Du kan ringe til dem på tlf. 73 52 02 02 eller kontakte dem via mail.

Har du spørgsmål?

Ring til os direkte på:

73 52 02 02

I vores åbningstid får du svar med det samme. Mellem kl. 16.00 og 8.00 kan du lægge en besked, og få svar den efterfølgende dag.

Du kan også skrive til os ›

Medarbejdere på AMU kursus i Haderslev

Kursister i Haderslev på AMU kursus hos Udviklingscenter Syd

Selvom niveauet er højt, må det jo godt være sjovt. Alle vores undervisere er højt fagligt uddannede og har erfaring fra det virkelige liv – og så er de gode til at udsætte kursisterne for spændende øvelser og opgaver, som gør læringen praksis- og virkelighedsnært.