fbpx

hjælp til iværksættere

27 spirende iværksættere i gang på iværksætteruddannelsen.
Den måde vi afholder vores uddannelse på,
har spredt sig til resten af Trekantområdet,
og afholdes nu også i Kolding og Vejle.

Iværksætteruddannelsen

Som iværksætter og enkeltmandsvirksomhed, er DU fundamentet i din virksomhed. Du skal ikke bare sælge dit produkt, men også dig selv. Derfor arbejder vi meget med identiteten bag virksomheden – bl.a. gennem Simon Sineks “Start with why”.

Hjælp til iværksættere

På Udviklingscenter Syd sætter vi en stor ære i at hjælpe de små virksomheder, som spirer op fra bunden. Virksomheder som skaber arbejdspladser og styrker vores lokale erhvervsliv.

Vi tilbyder hjælp til iværksættere i form af

Vi har desuden et tæt samarbejde med Haderslev Erhvervsråd om at yde den bedst mulige rådgivning og hjælp til iværksættere i Haderslev.

Hvad siger vores kursister?

Gennem vores kurser og uddannelser har vi haft kontakt til rigtigt mange iværksættere. Både dem, der har taget uddannelse som iværksætter og dem, der har taget kurser, der har været med til at styrke deres forretning.

De har alle hver deres grund til at opsøge os eller tage et af vores kurser, og det kan du få et indblik i, og evt. lade dig inspirere af herunder.

Deltager på Iværksætteruddannelsen

Hjælp til iværksætterePia Schultz Heelsberg har deltaget på vores iværksætteruddannelse, og driver i dag butikken Frøken Kindrød.

”Går du med drømmen om at blive iværksætter er mit råd: Gør det! Forbered dig godt, og så GØR DET!

Det er netop forberedelse som iværksætteruddannelsen gav mig. Alle mine tanker, spørgsmål, usikkerheden og manglende indsigt og viden fik jeg styr på. De lærere der er på skolen er rigtige mennesker – ikke bare boglige lærere som fortæller hvad de har læst – men rigtige mennesker som ved hvad de snakker om, de ved hvad du går rundt og spekulerer over – de ved hvad du er på vej ud i. De har nemlig selv prøvet det. Og det giver troværdighed.”