fbpx

Kompetenceafdækning

Få overblik over, hvilke kompetencer, du gennem tiden har oparbejdet – og hvor du måske med fordel kunne opgradere. Eller hvor det som uddannelsesansvarlig vil give mening at sætte ind med efteruddannelse til virksomhedens medarbejdere.

Det kan føles helt uoverskueligt at få overblik over al den viden og de mange erfaringer, færdigheder og kompetencer, du har opsamlet gennem livet. Men faktisk er det bare en papirtiger, du nemt kan overvinde. Med papir! Med en individuel kompetencevurdering får du nemlig papir på det, du kan. Det giver overblik over, hvad du har – og hvad du måske mangler.

Mange fordele for virksomheder

En kompetenceafdækning er også en stor fordel for virksomheder, der ønsker at efteruddanne medarbejderne. Den sikrer nemlig den helt rigtige tilrettelæggelse af et uddannelsesforløb for den enkelte medarbejder. Den mindsker desuden udgifterne – og medarbejderens fravær fra arbejdspladsen.

40080 individuel kompetencevurdering


Vejen til udvikling_small

Udvikling på alle niveauer_small

Har du spørgsmål?

Ring til os direkte på:

73 52 02 02

I vores åbningstid får du svar med det samme. Mellem kl. 16.00 og 8.00 kan du lægge en besked, og få svar den efterfølgende dag.

Du kan også skrive til os ›