fbpx

IT-kurser i Sønderjylland

I dag er gode IT-kundskaber alfa og omega for at kunne fungere på arbejdsmarkedet. Den digitale og teknologiske udvikling har taget kvantespring i de seneste årtier, og at kunne arbejde med it er blevet et helt grundlæggende krav i alle jobfunktioner. Teknologien kan på mange måder gøre vores hverdag nemmere. Hos Udviklingscenter Syd i Haderslev ved vi dog også, at IT kan skabe store frustrationer, hvis man ikke helt fortrolig med Excel, Outlook og de mange andre IT-programmer og -værktøjer, der er tilgængelige i dag. De ellers så smarte programmer kan hurtigt blive til en hovedpine og spildtiden, der går med at forsøge at lære programmerne at kende på egen hånd, kan blive et stort stressmoment.

IT-kurser til både begyndere og øvede

Står du i den ovennævnte situation, så er det oplagt at tage ét eller flere IT-kurser i Haderslev hos Udviklingscenter Syd. Med et IT-kursus hos os er du sikker på at få den bedste hjælp fra dedikerede undervisere, der besidder den faglige viden om både IT og indlæringsmetoder, der skal til for at løfte dit IT-niveau netop derhen, hvor du ønsker det. Hos Udviklingscenter Syd tilbyder vi en bred vifte af IT-kurser i Haderslev, herunder kurser i computeren som arbejdsredskab, IT på mobile enheder, Microsoft Office-pakken vigtigste programmer Outlook, Excel, Word og Powerpoint samt IT-kurser i Office 365 for øvede.

IT-kurser i Haderslev med dygtige undervisere

Udviklingscenter Syds undervisere har mangeårig erfaring med at undervise på IT-kurser og møder hvert enkelt kursist i øjenhøjde igennem professionel relationsskabelse. Målet på vores IT-kurser i Haderslev er til hver en tid, at sikre kursisterne en markant udvikling af deres IT-kompetencer, der gør dem i stand til at benytte IT på det niveau, som de ønsker og har behov for. Vi arbejder med afsæt i værdier om høj kvalitet, fleksibilitet, kreativitet og godt humør.

Få et skræddersyet IT-kursus i Sønderjylland

Fandt du ikke de IT-kurser, som du ledte efter? Hos Udviklingscenter Syd synes vi selv, at vi har et godt udvalg af IT-kurser i Haderslev, men måske oplever du eller din virksomhed nogle helt specifikke problemstillinger eller mangler hjælp til en særlig udfordring på IT-området. I så fald står Udviklingscenter Syd til rådighed. Ring til os på tlf. på 73 52 02 02 eller kontakt os via denne formular og fortæl os om jeres udfordringer og ønsker, så skræddersyr vi et tilbud på et IT-kursus i Sønderjylland til din virksomhed.

Hardware er den del af computeren, som man kan sparke til.
– Jeff Baker

Se vores aktuelle IT-kurser i Haderslev nedenfor og book dit kursus

Kontakt os
IT på farten
Bliv bedre til at bruge funktionerne i tablets og mobilen. Få inspiration til apps, så din arbejdsdag bliver nemmere på farten.
1 dag
Kl. Efter aftale
Kontakt os
Anvendelse af præsentationsprogrammer
2 dage
Kl. Efter aftale
Kontakt os
Forberedende Voksenundervisning (FVU) – digital
FVU kan hjælpe dig til at klare dig bedre på jobbet

Kl. Efter aftale
Kontakt os
IT online
Efter aftale
Kl. Efter aftale
Kontakt os
Anvendelse af regneark til enkle beregninger
2 dage
Kl. Efter aftale
Kontakt os
Indskrivning og formatering af mindre tekster
2 dage
Kl. Efter aftale
Kontakt os
Håndtering og strukturering af længere tekster
1 dag
Kl. Efter aftale
Kontakt os
Virksomhedskommunikation med e-mail
2 dage
Kl. Efter aftale
Kontakt os
Fletning af dokumenter til masseproduktion
1 dag
Kl. Efter aftale
Kontakt os
Effektiv anvendelse af tekstbehandling
1 dag
Kl. Efter aftale

Har du spørgsmål?

Ring til os direkte på:

73520202

I vores åbningstid får du svar med det samme. Mellem kl. 16.00 og 8.00 kan du lægge en besked, og få svar den efterfølgende dag.

Du kan også skrive til os ›