fbpx

hjælp til iværksættere

27 spirende iværksættere i gang på iværksætteruddannelsen.
Den måde vi afholder vores uddannelse på,
har spredt sig til resten af Trekantområdet,
og afholdes nu også i Kolding og Vejle.

Iværksætter… Det er noget du er i hjertet.

Du har en ide, som du har tænkt dig at føre ud i livet, og du ønsker at være din egen chef.
Du brænder for at skabe noget, og du ønsker at være uafhængig. Skabe dit eget job.

Dét vil vi gerne bakke op om, og hjælpe dig mest muligt.

Kan man tage en iværksætteruddannelse?

Ja, det kan du faktisk.
At være iværksætter handler om meget mere end at have en god ide.
For at virksomheden kan køre som den skal, skal du have kendskab til bogføring, jura, salgsproces, markedsføring og meget mere.

Vi har skabt et forløb, der både er overkommeligt, værdifuldt og – vigtigst af alt – helt konkret og brugbart for dig og din virksomhed. dernæst har vi allieret os med nogle dygtige undervisere, der alle har prøvet at være iværksættere. De ved hvilke tanker du har, hvilke udfordringer du står med og de har prøvet at begå fejlene.

Hvordan foregår iværksætteruddannelsen?

Iværksætteruddannelsen strækker sig over 7 aftener.

I løbet af uddannelsen arbejder du på din forretningsplan, og som en afslutning på kurset kan du vælge at tage en eksamen, hvor du kan få afprøvet din forretningsplan. Her sidder du over for din underviser og en intern censor, som gerne vil høre mere om din plan og sikre, at du har fået planen godt gennemtænkt.

Undervisningen er på Akadminiveau, svarende til en videregående uddannelse, så du skal påregne en del forberedelse. Samlet giver uddannelsen 10 ECTS point.

Deltager på Iværksætteruddannelsen

Hjælp til iværksætterePia Schultz Heelsberg har deltaget på vores iværksætteruddannelse, og driver i dag butikken Frøken Kindrød.

”Går du med drømmen om at blive iværksætter er mit råd: Gør det! Forbered dig godt, og så GØR DET!

Det er netop forberedelse som iværksætteruddannelsen gav mig. Alle mine tanker, spørgsmål, usikkerheden og manglende indsigt og viden fik jeg styr på. De lærere der er på skolen er rigtige mennesker – ikke bare boglige lærere som fortæller hvad de har læst – men rigtige mennesker som ved hvad de snakker om, de ved hvad du går rundt og spekulerer over – de ved hvad du er på vej ud i. De har nemlig selv prøvet det. Og det giver troværdighed.”