IVÆRKSÆTTERI I PRAKSIS

Sådan etablerer du dig i praksis

Forretningsplan, forretningsmodeller og funktionelle metoder til idegenerering. Med akademifaget Iværksætteri i praksis får du overblik over alle aspekter af din nye virksomhed.

Hvad vil du sælge – til hvem? Og hvordan vil du gøre det? Hvordan udvikler du en forretningsplan? Hvad med budget, bogføring og bank? Og hvilke stærke og svage sider har du, når det kommer til salg og salgsstrategi?
Med udgangspunkt i din egen virksomhed kommer vi hele vejen rundt om de mange forskellige aspekter, som iværksætteriet rummer – og giver dig fuldt overblik over alle områder af virksomhedsdriften.

Inspiration og innovation

Foruden områder som jura, skat og moms, sætter Iværksætteri i praksis fokus på netværk, ideudvikling og kreativ tænkning. Her lærer du blandt andet, hvordan du bedst markedsfører din nystartede virksomhed.


Dit udbytte

Du vil stå med en færdig forretningsplan for din egen virksomhed, masser af inspiration og et udvidet netværk. Målet er, at du med Iværksætteri i praksis:

  • har fået belyst alle områder af livet som iværksætter
  • kender til regler for virksomhedsdrift og fx har overblik over, hvad banken kan kræve for at hjælpe dig med finansiering
  • kan finde og nå ud til din(e) målgruppe(r)

 

Kursusforløb:

Iværksætteri i praksis strækker sig over 7 dage – samt 1 dag til eksamen.
Der vil være forberedelse til hver gang, og undervisningen foregår i en veksling mellem teoretiske oplæg, opgaver, gruppearbejde og sparring.

Målgruppe:

Kurset er for dig, der som (kommende) iværksætter vil sikre dig, at du har fuldt overblik over virksomhedsdriften.
OBS: Iværksætteri i praksis er valgfrit på Akademiuddannelsen i Innovation, Produkt og Produktion og kan desuden indgå som valgmodul i andre akademiuddannelser.

Økonomi:

Prisen er fra kr. 2.500 pr. deltager, og med i prisen får du bogen Iværksætteri i Praksis.

Kontakt os for at høre nærmere om mulighed for Statens Voksenuddannelsesstøtte (SVU), kompetencefonde mv.

Læs mere om iværksætterkurset på ug.dk


Brug for hjælp til din forretningsplan?

Er du iværksætter og mangler hjælpe til din forretningsplan har vi udarbejde en guide der hjælper dig på vej. Klik her for at få tips og tricks når du udarbejder din forretningsplan.

 

Har du spørgsmål?

Ring til os direkte på:

73520202

I vores åbningstid får du svar med det samme. Mellem kl. 16.00 og 8.00 kan du lægge en besked, og få svar den efterfølgende dag.

Du kan også skrive til os ›