Kursus i kommunikation i Sønderjylland

God og effektiv kommunikation er alfa og omega i virksomheder og organisationer, hvad end den foregår mellem ledere og medarbejdere, kollegerne imellem eller mellem en sælger og en kunde. Kommunikation indebærer mange facetter og niveauer – fra skriftligt til mundtlig kommunikation over i konflikthåndtering og konstruktiv feedback, til præsentationsteknik, der får tilhørerne til at spidse øre, og samtaleteknikker, der forebygger stress og øger trivslen på arbejdspladsen.

Kommunikationskurser i Haderslev til ethvert behov

Hos Udviklingscenter Syd er vi stolte af at kunne tilbyde et bredt udvalg af kommunikationskurser i Haderslev, der dækker disse mange facetter og nuancer. Vi udbyder bl.a. kurser i konflikthåndtering, præsentationsteknik, kommunikation og feedback, trivsel, stresshåndtering og skriftlig kommunikation, og tilbyder både AMU- og AU-kurser. Vores undervisere har alle stor erfaring på deres felt og arbejder ud fra værdier om høj kvalitet og professionel relationsskabelse. Vi går op i, at hvert enkelt kursist på vores kurser i kommunikation i Haderslev oplever en konkret og markant udvikling og går hjem fra kurset med øgede kompetencer og den kommunikationsfaglige værktøjskasse bugnende af nye redskaber.

Få skræddersyet et kommunikationskursus i Sønderjylland

Fandt du ikke det kommunikationskursus, du var på udkig efter? Hos Udviklingscenter Syd synes vi selv, at vi har et godt udvalg af kommunikationskurser i Haderslev, men måske oplever du eller din virksomhed nogle helt specifikke udfordringer eller mangler hjælp til en særlig problemstilling på kommunikationsområdet. Fortvivl ikke! Vi er i altid parate til at skræddersy et tilbud på kommunikationskursus i Sønderjylland til din virksomhed, der tager hånd om jeres unikke ønsker og behov. Ring til os på tlf. 73 52 02 02 eller kontakt os via denne formular.

 

Se vores udvalg af kommunikationskurser i Haderslev nedenfor

Kontakt os
Kommunikation og feedback
1 dag
Kl. Efter aftale
Kontakt os
Anvendelse af præsentationsprogrammer
2 dage
Kl. Efter aftale
Kontakt os
Skriftlig kommunikation
Lær at skrive, så budskabet forstås.
2 dage
Kl. Efter aftale

Har du spørgsmål?

Ring til os direkte på:

73520202

I vores åbningstid får du svar med det samme. Mellem kl. 16.00 og 8.00 kan du lægge en besked, og få svar den efterfølgende dag.

Du kan også skrive til os ›