fbpx

Kurser for ledige i haderslev

Hvis du er blevet ledig kan du via jobcenteret blive inviteret til uddannelsesdagen. Her kan du få dig et overblik over alle dine uddannelsesmuligheder i Haderslev.

Kurser for ledige i Haderslev

Arbejdet med at styrke ledige har høj prioritet hos os. Vi ser det som et stort ansvar at hjælpe ledige videre til det næste job, og vi glæder os altid, når vores kursister fortæller, at nu har de fundet et nyt og spændende job, som de glæder sig til at komme i gang med.

Skal vi også hjælpe dig?

Er du blevet ledig?

Kom forbi os, og lad os tage en snak om hvordan vi kan hjælpe dig.

Du har måske allerede et ønske om at styrke dine evner på et bestemt område. Så finder vi det helt rigtige kursus til dig. Du kan også vælge at få lavet en kompetencevurdering.

Når vi laver en kompetencevurdering, kigger vi på de erfaringer og kompetencer du har erhvervet dig, men ikke har papir på. Så sammenligner vi med indholdet på vores AMU-kurser, og ser om der er et match mellem kompetencer og indhold. Det viser sig måske, at du kun mangler ganske lidt, for at kunne få papir på bestemte færdigheder, og så hjælper vi dig med at indhente det sidste.

Kurser for ledige – hvilke regler er der?

Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i reglerne ifht. AMU og VEU.
Er du ledig, skal du som udgangspunkt kontakte din A-kasse, men du er naturligvis altid velkommen til at ringe til os. Vi hjælper dig gerne med de oplysninger du skal bruge, for at tale med din A-kasse.

Du kan også læse lidt mere her:

Hvad siger vores kursister?

Kurser for ledige i haderslev

Helle Bleeg

Deltager på Digital salg og Markedsføring

Hvis du kan arbejde med digital markedsføring, så er der rift om dig, for kunderne er online.

Det fandt Helle ud af, da hun i foråret gennemførte kurset Digital salg og markedsføring. Hun blev så grebet, at hun troppede op hos danbolig Aabenraa og fortalte om alle fordelene ved at kunne sælge huse på Facebook. Det kunne chefen ikke stå for, og gav Helle en chance for at bevise hendes påstand. Det gjorde hun så godt, at hun nu er fastansat til at håndtere den digitale markedsføring for virksomheden.

Budskabet fra Helle er:
Den opgradering jeg har fået på kurset har helt klart været årsag til, at jeg har fået jobbet. Så uddan dig til det du brænder for, og træk på dit netværk. det betaler sig.