fbpx

Kurser for ledige

Der er en række forskellige muligheder for at efter- og videreuddannelse og kurser mens du er ledig. Dine muligheder afhænger blandt andet af, om du i forvejen har en uddannelse og hvor lang den er. Samtidig afhænger dine muligheder af om du er på dagpenge eller kontant- eller uddannelseshjælp. Kom forbi os, og lad os tage en snak om hvordan vi kan hjælpe dig. Du har måske allerede et ønske om at styrke dine evner på et bestemt område. Så finder vi det helt rigtige kursus til dig.

Er du ledig på kontant- eller uddannelseshjælp?

Dine muligheder for at deltage i uddannelse som ledig uden ret til dagpenge, afhænger blandt andet af din alder og uddannelsesbaggrund. Er du meldt ledig, bliver du indkaldt til samtale på jobcentret. Her vil du blive orienteret om dine opgaver og muligheder som ledig. Jobcentrets tilbud kan blandt andet handle om vejledning og opkvalificering. Formålet er at forbedre dine muligheder for at komme i job.  Opkvalificering kan også komme på tale, hvis du har planer om at tage en uddannelse, men mangler et eller flere fag, inden du kan starte. Kontakt os for at få vejledning om dine muligheder. Vi har også mulighed for at udarbejde en realkompetencevurdring (RKV) for at få afklaret dit uddannelsesniveau og erfaring. Det giver et godt udgangspunkt for en videre snak om efter- og videreuddannelse. Udviklingscenter Syd kan desuden afklare, om du er ordblind. Er du ordblind har du muligheder for at få undervisning så du bliver bedre til at læse og skrive. Læs mere her eller kontakt os for mere information.

Er du dagpengemodtager?

Som ledig på dagpenge kan kurser eller videre uddannelse give nye jobmuligheder. Der er mange forskellige muligheder for at tage uddannelse eller komme på kursus, når du er på dagpenge. Dine muligheder afhænger af dit uddannelsesniveau. Er du faglært eller ufaglært har du mulighed for at få op til 6 ugers jobrettet uddannelse. Dette er for dig der har været ledig i 5 uger eller mere. Et 6 ugers jobrettet forløb skal være med ti lat øge dine muligheder for at få et job. Der findes en lang række uddannelser og kurser som du kan vælge mellem. Alle kurser og uddannelser er en for brancher hvor der er mangel på arbejdskraft. Læs mere her eller kontakt os for mere information. Du kan se vores kursur inden for 6 ugers jobrettede uddannelse her.

 

Nedenfor har vi et udvalg af kurser, som kan være relevant for dig som ledig.

 

Kontakt os
Få papir på det du kan…
For dig som gerne vil have papir på dine kompetencer i bl.a. IT og regnskab, og have mulighed for at opnå merit på kommende erhvervsuddannelser.
5 dage
Kl. 9.00 - 14.00
Kontakt os
Anvendelse af præsentationsprogrammer
2 dage
Kl. Efter aftale
Kontakt os
Debitor- og kreditorstyring
Lær at arbejde med debitor- og kreditorstyring i virksomheden – eller få opdateret dine kompetencer, hvis du allerede arbejder med bogholderi og regnskab i dag
5
Kl. 8.00 - 15.24
Kontakt os
Lagerstyring
Lær at kunne varetage de opgaver, der knytter sig til lagerstyring.
2
Kl. 8.00 - 15.24
Kontakt os
Udarbejdelse af lønsedler
Lær at udarbejde og afstemme lønsedler samt indberette digitalt til myndigheder
2
Kl. 8.00 - 15.24
Kontakt os
Udarbejdelse af årsregnskabet
Lær at arbejde med de opgaver, der kvalificerer dig til at medvirke ved udarbejdelsen af årsregnskaber.
4
Kl. 8.00 - 15.24
2. maj 2022
Vinduespudser uddannelsen
Få indsigt i vinduespudsererhvervet og lær at pudse vinduer professionelt.
30 dage
Kl. 8.00 - 15.24
9. maj 2022
Online Læring
Kurserne der kan tages i vores Åbne værksted, som e-læringskurser. Her arbejder du selvstændigt med opgaver, tekster, lydfiler og videomateriale på en computer. Kurserne kan gennemføres hjemmefra som online-undervisning eller her i Udviklingscenter Syd, Haderslev, hvor vi stiller computere til rådighed. Der gennemføres ikke klasseundervisning.
Aftales.
Kl. 8.00 - 15.24
Kontakt os
Grundlæggende regnskab
Lær at arbejde som økonomimedarbejder eller få opdateret dine kompetencer.
30 dage
Kl. 8.00 - 15.24
20. september 2022
Projektledelse
Du arbejde målrettet med projektledelse og projektstyring, får kendskab til relevante projektstyringsværktøjer.
7 dage
Kl. kl. 8.00 - 15.24
Kontakt os
Forberedende Voksenundervisning – (FVU) – Start og Læsning – Åbent værksted
FVU kan hjælpe dig til at klare dig bedre på jobbet og giver dig en mulighed for at forbedre og supplere grundlæggende færdigheder i dansk.
30 til 60 timer
Kl. Mandage 8.00 – 11.30
Kontakt os
Bliv bedre til Microsoft Word
Faglærte og ufaglærte, som ønsker at arbejde administrativt med dokumenter. 
2 dage
Kl. 8.00-15.30
Kontakt os
Kompetenceafdækning
Du får en personlig uddannelses- og jobplan, som vi sammen udarbejder.
2 dage
Kl.

 

 

Hvad siger vores kursister?

Kurser for ledige i haderslev

Helle Bleeg

Deltager på Digital salg og Markedsføring

Hvis du kan arbejde med digital markedsføring, så er der rift om dig, for kunderne er online.

Det fandt Helle ud af, da hun i foråret gennemførte kurset Digital salg og markedsføring. Hun blev så grebet, at hun troppede op hos danbolig Aabenraa og fortalte om alle fordelene ved at kunne sælge huse på Facebook. Det kunne chefen ikke stå for, og gav Helle en chance for at bevise hendes påstand. Det gjorde hun så godt, at hun nu er fastansat til at håndtere den digitale markedsføring for virksomheden.

Budskabet fra Helle er:
Den opgradering jeg har fået på kurset har helt klart været årsag til, at jeg har fået jobbet. Så uddan dig til det du brænder for, og træk på dit netværk. det betaler sig.

Har du spørgsmål?

Ring til os direkte på:

73520202

I vores åbningstid får du svar med det samme. Mellem kl. 16.00 og 8.00 kan du lægge en besked, og få svar den efterfølgende dag.

Du kan også skrive til os ›

Kurser for ledige i haderslev

Hvis du er blevet ledig kan du via jobcenteret blive inviteret til uddannelsesdagen. Her kan du få dig et overblik over alle dine uddannelsesmuligheder i Haderslev.