fbpx

Efteruddannelse i Haderslev

Efteruddannelse i Haderslev

Selvom niveauet er højt, må det jo godt være sjovt. Alle vores undervisere er kompetente og har erfaring fra det virkelige liv – og så er de gode formidlere med spændende øvelser og opgaver, som gør læringen praksis- og virkelighedsnær.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

På Udviklingscenter Syd tror vi på, at når vi udvikler mennesker og deres evner og færdigheder, så kan de bidrage til at flytte din virksomhed og sikre den til fremtiden.

Hvad har du brug for?

Nedenfor finder du en lang række kurser, der kan dygtiggøre dig eller dine medarbejdere i enkelte discipliner og på større områder.

Virksomheder er vidt forskellige, og har forskellige behov for udvikling. Derfor laver vi skræddersyede løsninger til den enkelte virksomhed.

Kurser for virksomheder

Vore kurser er på AMU og akademiniveau, og har du brug for et kursus, som du ikke finder på listen, så tag kontakt til os. Vi har en lang række kurser, som afholdes efter behov, og derfor ikke er planlagte i kalenderen.
Vi tilbyder også ordblindeundervisning og forberedende voksenundervisning, undervisningen er gratis for private og offentlige virksomheder, der er ude over den undervisningspligtige alder.