fbpx

Indlæser Begivenheder

Iværksætteri i praksis

Sådan etablerer du dig i praksis
Forretningsplan, forretningsmodeller og funktionelle metoder til idegenerering. Med akademifaget Iværksætteri i praksis får du overblik over alle aspekter af din nye virksomhed.
Hvad vil du sælge – til hvem? Og hvordan vil du gøre det? Hvordan udvikler du en forretningsplan? Hvad med budget, bogføring og bank? Og hvilke stærke og svage sider har du, når det kommer til salg og salgsstrategi?
Med udgangspunkt i din egen virksomhed kommer vi hele vejen rundt om de mange forskellige aspekter, som iværksætteriet rummer – og giver dig fuldt overblik over alle områder af virksomhedsdriften.
Inspiration og innovation
Foruden områder som jura, skat og moms, sætter vi fokus på netværk, ideudvikling og kreativ tænkning. Her lærer du blandt andet, hvordan du bedst markedsfører din nystartede virksomhed.

Målgruppe

Kurset er for dig, der ønsker at være iværksætter og som vil sikre dig, at du har det fulde overblik over alle områder af virksomhedsdriften.

Mål

Du vil stå med en færdig forretningsplan for din egen virksomhed, masser af inspiration og et udvidet netværk. Målet er, at du med Iværksætteri i praksis:
• har fået belyst alle områder af livet som iværksætter
• kender til regler for virksomhedsdrift og fx har overblik over, hvad banken kan kræve for at hjælpe dig med finansiering
• kan finde og nå ud til din(e) målgruppe(r)

Indhold

Dag 1 Introduktion, netværksdannelse og forretningsplan
Dag 2 Produkt og Markedsføring: Hvad vil du sælge, til hvem og hvordan vil du gøre det?
Dag 3 Fokus på salg: Salgsstrategi og fokus på dine stærke og svage sider
Dag 4 Fokus på tal: Budget, bogføring, bank, finansiering, skat og moms
Dag 5 Fra idé til handling: Forretningsplan, innovation, udvikling og optimering
Dag 6 Jura og alt det praktiske
Dag 7 Få overblik over netværket i din kommune: Hvem kan hjælpe? Hvad kan du selv gøre?
Dag 8 Eksamen

Du vil arbejde med udgangspunkt i din egen virksomhed, så du ved kursets afslutning har en færdig forretningsplan. Derudover kan vi love dig, at du i forløbet vil få rig mulighed for at netværke og få inspiration til, hvordan du kan styrke din forretning.

Kursusforløb

11.9, 18.9, 25.9, 2.10, 9.10, 23.10, 30.10.2019
Eksamen den 6. november 2019
Kurset strækker sig over 7 aftener + eksamen. Der vil være forberedelse til hver gang og undervisningen foregår i en veksling mellem teoretiske oplæg, opgaver, gruppearbejde og sparring.
Undervisningen er i Pakhuset, 6000 Kolding

Pris

Prisen er kr. 1.000 pr. deltager, og med i prisen får du bogen “Iværksætteri i Praksis”.