fbpx
Indlæser Begivenheder

Lær dansk! – med FVU Start

Åbent værksted, alle hverdage kl. 8.00 til 15.30

Kan dine medarbejdere sige rødgrød med fløde? Nej, vel. Og vi ved det godt. Dansk er et møg-besværligt sprog at lære, og vi er kun ganske få mennesker i verden, der taler det. Alligevel er der mange gode grunde til at forbedre medarbejdernes kundskaber i dansk. 

Det er fx meget sjovere for medarbejderne at gå på arbejde, når kolleger kan tale med hinanden i pausen. Det er også både sjovere og lettere at arbejde, når medarbejderne forstår, hvad chefen taler om.  

FVU står for Forberedende Voksenundervisning. I lær dansk! – med FVU Start arbejder vi med ord, der er vigtige for medarbejderen. På den måde får de mest ud af undervisningen – for der er stor forskel på, om der tales om osteløbe eller rørkapper på arbejdspladsen.  

Få fart på sproget og fart hverdagen

Blandt mange andre ting bliver det også nemmere og hurtigere for medarbejderne at finde rundt, gå på apoteket og købe ind, når de kan læse skiltene på vejen og i butikken. Der er altså mange gode grunde til at blive bedre til dansk. Vi hjælper dine medarbejdere på vej!  

Noget for dine medarbejdere?

Medarbejderne skal tale og forstå en smule dansk for at deltage på Lær dansk!  Vi begynder derfor med en sprogscreening af medarbejderne og en samtale. På den måde kan vi bedst rådgive og tilpasse et undervisningsforløb på det rigtige niveau, så undervisningen hverken er for svær eller for let. 

Fuld fleksibilitet

5 dage svarende til 37 timer. Nøjagtigt som det passer ind i virksomhedens og medarbejderens kalender. Med Åbent Værksted får I fuld fleksibilitet og kan vælge at få undervisningen lagt som hele eller halve dage. Eller med et par timer ad gangen.

Undervisning alle hverdage 8.00 – 15.30

Fredag dog til kl. 14.00

Undervisningen foregår på Udviklingscenter Syd, Kroghs Kobbel 2, Haderslev.

Læs mere på ug.dk

Medarbejdernes udbytte

Kurset styrker medarbejderens mundtlige færdigheder i dansk. Målet med kurset er, at at de:  

 • klarer sig bedre på jobbet 
 • klarer sig bedre i hverdagen 
 • får større udbytte af kurser og uddannelser 
 • får det sjovere og lettere i sociale sammenhænge

Gratis undervisning for alle

Undervisningen er gratis for alle, der er over 18 år og har behov for at blive bedre til at læse og skrive. Vi gennemfører en sprogscreening, som giver adgang til undervisningen.

Økonomi og tilskud

Undervisningen er gratis. Alle medarbejdere kan få tilskud til uddannelsen på 871 kr. om dagen. Pengene går til at dække medarbejdernes lønudgifter når de er til  undervisning. Læs mere om tilskud og SVU her.  Vi hjælper dig gerne med at søge tilskud.

Efter Lær dansk! – med FVU Start

Når medarbejderne er færdige med Lær dansk, kan de fortsættederes uddannelse på et højere niveau inden for forberedende voksenundervisning (FVU) eller en arbejdsmarkedsuddannelse (AMU).  

Brug for mere information?

Du er velkommen til at kontakte Udviklingscenter Syd, hvis du vil høre mere på kursus@udviklingecentersyd.dk eller tlf. 7352 0202.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

 

  lær dansk! - Med FVU

  Detaljer

  Dato:
  1. januar 2028
  Tidspunkt:
  08:00 - 11:45
  Begivenhed Kategori:
  Begivenhed Tags:
  , ,

  Other

  Antal dage
  30 til 60 timer
  Tidsrum
  Efter aftale
  Kursuskode
  FVU-start
  Beskrivelse
  FVU kan hjælpe dig til at klare dig bedre på jobbet
  Kontaktperson
  Udviklingscenter Syd, kursus@udviklingscentersyd.dk, tlf. 7352 0202

  Sted

  Udviklingscenter Syd
  Kroghs Kobbel 2
  Haderslev, 6100 Danmark
  - Gå til Google Maps
  Telefon:
  73520202
  Hjemmeside:
  www.udviklingscentersyd.dk
  Print denne side