fbpx
Loading Events

PRINCE2® Practitioner

Er du også gået over til prince?

Har du allerede PRINCE2® Foundation, men ønsker en dybere indsigt i PRINCE2®-metodens praktiske anvendelse – og evnen til at kunne tilpasse metoden til netop din virksomheds projektmiljø? Det får du med PRINCE2® Practitioner.

Kurset fungerer som overbygning på PRINCE2® Foundation og fokuserer især på den praktiske anvendelse af metoden. Det foregår konkret gennem arbejdet med en case, hvor vi har særligt fokus på tilpasning og rigtig anvendelse af ledelsesprodukter gennem et projektforløb.

Med PRINCE2® Practitioner opnår du en international anerkendt certificering i en af verdens mest udbredte og anvendte projektmetoder.

Vigtige værktøjer

Vi bygger ovenpå på gennemgangen af de vigtigste elementer i PRINCE2®-metoden – fra organisering, roller og ansvar til identifikation af risici, metoder til fremdrift og overblik over de mange forskellige processer i et projekt. Desuden arbejder vi videre med nyttige værktøjer til fx estimering, interessehåndtering og risikovurdering.

Dit udbytte

Gennem arbejdet med en case opnår du en endnu dybere indsigt i PRINCE2®-metodens praktiske anvendelse. Målet er, at du:

• vil kunne tilpasse anvendelsen af PRINCE2® til netop dit projektmiljø
• effektivt vil kunne anvende metoden i rollen som projektleder
• har en dyb forståelse for, hvornår og hvordan de forskellige ledelsesprodukter bør anvende i et projektmiljø baseret på PRINCE2®
• i dybden kender og kan anvende en metode med rutiner og redskaber, som kan tilpasses de specifikke omstændigheder i organisationen og skaleres i både størrelse og kompleksitet

Foruden åbne kurser tilbyder vi at afholde kurset ude på virksomheden. Ring og hør nærmere.

Kursusforløb

Kurset foregår som et blended-learning forløb, hvor undervisningen er en kombination af din egen forberedelse gennem e-learning og manual samt 2 traditionelle kursusdage, som veksler mellem oplæg fra vores akkrediterede træner, case-arbejde og eksamenstræning.

Du skal forvente omkring 1 times hjemmearbejde mellem kursusdagene. Har du inden for de seneste 6 måneder bestået PRINCE2® Foundation, skal du desuden regne med omkring 10 timers forberedelse. Ligger din PRINCE2® Foundation mere end 6 måneder tilbage, skal du påregne 20-30 timers forberedelse.

Vi afslutter kurset med en multiple choice-eksamen bestående af 80 spørgsmål, hvoraf du skal have 44 rigtige svar for at bestå og dermed blive certificeret. Vær opmærksom på, at du skal have bestået PRINCE2® Foundation for at deltage i eksamenen.

Målgruppe

Let øvede og øvede projektledere, som ønsker dybere indsigt i PRINCE2®-metoden og dens praktiske anvendelse.

Indhold

PRINCE2® Practitioner.

Økonomi

Prisen er fra kr. 12.000 pr deltager.
Prisen inkluderer adgang til e-learning med bl.a. akkrediteret instruktør, testeksaminer, skabeloner til projektdokumenter, nyttige værktøjer, kursusmaterialer samt naturligvis den officielle PRINCE2® manual.

Yderligere

Kurset udbydes også som et firmakursus. Du er derfor velkommen til at kontakte os for nærmere drøftelse af mulighederne. For firmakurser gælder det blot, at I udpeger deltagerne – så sørger vi for resten, herunder udsendelse af materiale, adgang til e-learning. Og ved minimum 4 deltagere opretter vi et hold, hvor vores konsulent afholder de 2 kursusdage på Jeres adresse.  

PRINCE2® is a Registrered Trade Mark of AXELOS Limited. All rights reserved. PRINCE2® courses are provided in association with Mentorix Aps. Mentorix is an Accredited Training Organisation (ATO) under PeopleCert, EXIN and APMG.

Details

Start:
1. marts 2022 Kl.08:00
End:
31. maj 2022 Kl.17:00
Event Category:
Event Tags:
, ,

Other

Antal dage
2 dage
Tidsrum
8:00 - 15.30
Kontaktperson
Udviklingscenter Syd, kursus@udviklingscentersyd.dk, tlf. 7352 0202

Venue

Udviklingscenter Syd
Kroghs Kobbel 2
Haderslev, 6100 Danmark
+ Google Map
Phone:
73520202
Website:
www.udviklingscentersyd.dk
Print denne side