fbpx
Loading Events

Scrum master

FRA RÅ RUGBY TIL TOPMODERNE TEKNOLOGI

Begrebet SCRUM er egentlig hentet fra rugby-sporten. Den agile projektarbejdsform henter nemlig inspiration fra rugbyspillets hurtige sprints og hyppige stop på banen, hvor spillerne samles i en såkaldt SCRUM-formation.

Som agil udviklingsmetode med fokus på projektledelse er SCRUM særligt egnet til softwareudviklingsprojekter og andre projekter med stor kompleksitet og uforudsigelighed.

SCRUM tager udgangspunkt i det faktum, at udvikling af fx software kan være en kompliceret og uforudsigelig proces. I stedet for omfattende analyse, afgrænsning og planlægning i begyndelsen af projektet baserer metoden sig på en trinvis tilgang – hvor teamet er åbent for ændringer undervejs.

SCRUM Masterens rolle

Som SCRUM Master har du til opgave at sikre, at alle processer bliver overholdt i løbet af projektet, og skal samtidig coache og rydde forhindringer af vejen for udviklingsteamet.

Dit udbytte

Vores akkrediterede underviser vil give dig en bred forståelse af metoden, så du får indsigt i alle niveauer i et projektarbejde funderet på SCRUM-metoden. Målet er, at du:

• opnår et bredt kendskab til SCRUM som projektarbejdsform
• får klarhed over rollen som SCRUM Master
• i professionel sammenhæng bliver i stand til at varetage rollen som SCRUM Master

Foruden åbne kurser tilbyder vi at afholde kurset ude på virksomheder. Ring og hør nærmere.

Kursusforløb

Kurset foregår som et blended-learning forløb, hvor deltagerne med e-learning forbereder sig til 2 undervisningsdage.

Du skal forvente at afsætte omkring 30 timer til læsning af manualen, gennemgang af e-learning samt løsning af opgaver og testeksamen.

Studiet afsluttes med en online-eksamen. På selvstudiet afsluttes med en multiple choice online-eksamen bestående af 100 spørgsmål. Efter endt eksamen får du en internationalt anerkendt SCRUM Master-certificering.

Målgruppe

Projektdeltagere samt nye og øvede projektledere, der ønsker indsigt i SCRUM-metoden. Selvstudiet er især for de, som allerede har erfaring med SCRUM, eller som skal samarbejde med erfarne SCRUM-kolleger.

Indhold

SCRUM Master.

Økonomi

Prisen er fra kr. 12.000 pr. deltager.

Prisen inkluderer undervisningsmaterialer samt adgang til e-learningsdelen, som indeholder videoer, quizzer, testeksaminer samt tilknyttet support.

Details

Start:
29. marts 2021 Kl.08:00
End:
31. maj 2021 Kl.17:00
Event Category:
Event Tags:
, ,

Venue

Udviklingscenter Syd
Kroghs Kobbel 2
Haderslev, 6100 Danmark
+ Google Map
Phone:
73520202
Website:
www.udviklingscentersyd.dk

Other

Antal dage
2 dage
Tidsrum
8.00-15.30
Kontaktperson
Udviklingscenter Syd, kursus@udviklingscentersyd.dk, tlf. 7352 0202
Print denne side