fbpx
Loading Events

Trivsels- og kompetenceansvarlig

Giv virksomheden et løft

Med uddannelsesforløbet Trivsels- og kompetenceansvarlig klædes du på til at give både medarbejderne og virksomheden som helhed et løft. Det handler om bedre social trivsel – og større socialt ansvar.

Arbejdet omkring virksomhedens sociale ansvar fylder stadigt mere i dagligdagen. Flere og flere virksomheder øger deres fokus på CSR, på samarbejdet mellem ledere og medarbejdere samt på trivsel blandt medarbejderne generelt.

Gennem de forskellige moduler i denne uddannelse får du som deltager de rigtige værktøjer til at igangsætte aktiviteter, som styrker udviklingen af virksomhedens strategi for socialt ansvar.

Modul 1: Trivselsambassadøren

Er du kontaktperson for nye medarbejdere eller elever, HR-assistent eller måske tillidsrepræsentant? Eller vil du bare gerne have værktøjer til at højne den interne trivsel? Så er dette modul på 2 dage for dig.

Vi arbejder blandt andet med:

• Hvad er en mentors rolle i virksomheden? • Den svære samtale • Coachende adfærd • Aktiv lytning og feedback

Modul 2: Sidemandsoplæring

Del din viden – den er vigtigere end du tror! Og med en række effektive redskaber kan du blive en fantastisk underviser for både nye og gamle kolleger. Som enhver ansættelsesansvarlig ved, kan det være svært at finde nye medarbejdere med de rigtige kompetencer – løsningen er at lade de interne eksperter lære fra sig og klæde andre på via deres kendskab og erfaring.

Du får i dette 2-dags modul indblik i oplæringsmetoder samt materialer og får desuden styrket dit kendskab til forskellige former for kompetencer og indlæringsstile.

Modul 3: Uddannelsesansvarlig

Når der skal ansættes nye elever og lærlinge, kan der være mange ting, der skal afklares og tages stilling til i virksomheden for at sikre det fulde udbytte. Hvad skal eleven have i løn? Hvordan laver virksomheden en uddannelsesaftale? Er virksomheden godkendt til elever, og hvilke krav er der ellers til virksomheden?

I dette modul, som løber over en enkelt dag, får du kendskab til de nødvendige godkendelser. Hvilke skal udfyldes før elevens/lærlingens opstart, hvad med et potentielt introforløb, og hvilke overordnede overvejelser skal virksomheden gøre sig i forbindelse med ny-ansættelsen?

Kursusforløb

Kurset løber over 5 dage som en vekselvirkning mellem teoretiske input, praktiske øvelser, diskussioner og gruppearbejde.

Indhold

47755 Anvendelse af situationsbestemt ledelse
40373 Sidemandsoplæring
45917 Praktikvejledning af eud-elever/ lærlinge.

Læs mere på amukurs.dk

Målgruppe

Ledere og medarbejdere, som ønsker at give trivslen i virksomheden et løft.

Økonomi

Prisen er fra kr. 940 pr. deltager.

For personer uden for AMU-målgruppen er prisen fra kr. 3.383.

Der kan søges VEU-godtgørelse på op til kr. 881 pr. dag pr. person.

Details

Start:
31. marts 2021 Kl.08:00
End:
25. maj 2021 Kl.17:00
Event Category:
Event Tags:
, ,

Other

Antal dage
5 dage
Tidsrum
8.00-15.30
Kontaktperson
Udviklingscenter Syd, kursus@udviklingscentersyd.dk, tlf. 7352 0202

Venue

Udviklingscenter Syd
Kroghs Kobbel 2
Haderslev, 6100 Danmark
+ Google Map
Phone:
73520202
Website:
www.udviklingscentersyd.dk
Print denne side