fbpx
Indlæser Begivenheder

Virksomhedskommunikation med e-mail

På kurset lærer du at løse skriftlige kommunikationsopgaver via e-mail både internt og eksternt i virksomheden, så de fungerer på mediets præmisser og i overensstemmelse med virksomhedens profil og sprogpolitik.

Dit udbytte

Varetagelse af administrative funktioner samt løse skriftlige kommunikationsopgaver via e-mail både internt og eksternt i virksomheden på en måde, så de fungerer på mediets særlige præmisser og i overensstemmelse med virksomhedens profil eventuelt i forhold til virksomhedens sprogpolitik.
DU får desuden forståelse for e-mailen som medie og har kendskab til, hvordan opsætningen og sproget i e-mailen adskiller sig fra det klassiske brev, og hvordan læsemønsteret for e-mails adskiller sig fra læsemønsteret for trykte tekster.
Endvidere kender du normerne for godt sprog i e-mailen og er derfor bevidst om nødvendigheden af at skrive et skriftsprog, der matcher mediet.

Målgruppe

Uddannelsen er udviklet til deltagere i den administrative funktion, der arbejder eller skal arbejde med skriftlige kommunikationsopgaver via e-mail over for fx kunder, borgere, leverandører og samarbejdspartnere.

Økonomi

Deltagerbetaling fra kr. 252
For personer uden for AMU-målgruppen er prisen fra kr. 1.256
Der kan søges VEU-godtgørelse på op til kr. 881 pr. dag

Indhold

46486 Virksomhedskommunikation med e-mail

Læs mere på amukurser.dk

Detaljer

Start:
1. juni Kl.08:00
Slut:
28. august Kl.15:30
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, , ,

Andet

Antal dage
2 dage
Tidsrum
Online
Kontaktperson
Anders Enevoldsen, ae@udviklingscentersyd.dk, tlf. 2163 6522
Tilmeld dig nu

Sted

Udviklingscenter Syd
Kroghs Kobbel 2
Haderslev, 6100 Danmark
- Gå til Google Maps
Telefon:
73520202
Hjemmeside:
www.udviklingscentersyd.dk
Print denne side