Hvem er vi?

Det handler om at turde gå nye veje. Om at turde udfordre både vores egen og kundernes vanetænkning. Og så naturligvis om at arbejde
professionelt og yde en høj kvalitet.

Vi brænder for at udfordre dig. Det handler om at turde.

Udviklingscenter Syd arbejder på at udvikle og omsætte ideer inden for udvikling, uddannelse, træning og vækst. Det gør vi ved at tænke i dialog, proces og gode relationer.

Vi er et team af ildsjæle – og vi brænder for udvikling. For når mennesker udvikler sig, kan de flytte meget mere end bare sig selv. Vores ambition er i samarbejde med virksomheder og organisationer at flytte noget i Haderslev og omegn. Vi har nemlig stærke relationer i hele landet.

Tør du udfordre dig selv?

Som en erfaren kursus- og konsulentvirksomhed kvalificerer vi medarbejdere og virksomheder med kurser inden for fx ledelse, kommunikation, it, regnskab, sprog, salg med meget mere.

Vi er fleksible: Og dyrker positivitet, humor og højt serviceniveau, når vi underviser og udvikler den enkelte og teamets kompetencer. Når vi skræddersyr innovative forløb til virksomheder. Og når vi rådgiver om offentlige tilskud til AMU- og akademikurser.

 

Har du spørgsmål?

Ring til os direkte på:

73520202

I vores åbningstid får du svar med det samme. Mellem kl. 16.00 og 8.00 kan du lægge en besked, og få svar den efterfølgende dag.

Du kan også skrive til os ›

Kursuscenter i Haderslev

Udviklingscenter Syd er en del af Haderslev Handelsskole.
Find os ved indgang B på Kroghs Kobbel 2.

Find os her: