fbpx

Ledelse

Ledestjerner og stjerneledere

Hvad er ledelse? At tage ansvar? At motivere og organisere? At guide og coache? At påvirke en organiseret gruppe til at formulere og arbejde hen imod opfyldelsen af bestemte mål, som det hedder i Den Store Danske fra Gyldendal? Uanset hvad, kan ledelse være forskellen mellem succes og fiasko.

Vores ledelseskurser kaster et stjerneklart lys over relevante og praksisnære problemstillinger, som kan bidrage til at udvikle dig som leder. Du bliver klædt godt på til at kunne styrke, inspirere og lede teams. Du lærer at få det bedste frem i dine medarbejdere gennem motivation, at bruge deres forskellighed som styrker – og får de grundlæggende værktøjer til at blive en stjerneleder.

Sparring og erfaringsudveksling

Formålet er at opbygge dine ledelseskompetencer. Men samtidig er det som leder afgørende at kunne sparre med andre ledere, og derfor indgår sparring og erfaringsudveksling som et vigtigt led i undervisningen. Sammen med andre ledere bliver du blandt andet udfordret gennem praktiske øvelser – med udgangspunkt i netop din og virksomhedens situation.

Undervisning på højt niveau …

Uanset dit nuværende niveau, finder vi er kursus, der matcher dit behov. Vi har nemlig et stort udvalg af lederuddannelser og -kurser på både AMU- og akademiniveau. Desuden har vi en stab af yderst kompetente undervisere med mange års praktisk erfaring som ledere, og de vil coache dig igennem undervisningen i øjenhøjde.

… og skræddersyet ledelsesfokus

Fandt du ikke helt det, du søgte? Og står du og din virksomhed og mangler hjælp til en speciel udfordring? Ring på 73 52 02 02 – så skræddersyr vi gerne et tilbud til din virksomhed.

Den, der tror han er færdiguddannet, er ikke uddannet – men færdig
– Kinesisk ordsprog

7. oktober 2019
Videregående lederuddannelse
Videregående uddannelse til inspiration og værktøjer til at udvikle dig som leder.
8 dage
Kl. 8.00 - 15.24
7. oktober 2019
Projektledelse
Grundlæggende lederuddannelse med projektledelse.
30 dage
Kl. 8.00 - 15.24
9. oktober 2019
Projektledelse
Bliv skarp på projektledelse og projektstyring
8 dage
Kl. 8.00 - 15.30
7. november 2019
Ledelse i praksis – Overbygning
Få redskaberne til at blive en bedre leder
5 dage
Kl. 8.00 - 15.30
Grundlæggende lederuddannelse
Grundlæggende uddannelse i lederens mange opgaver.
13 dage
Kl. 8.00 - 15.24
Kontakt os
Organisation og arbejdspsykologi
Arbejd med motivation og trivsel i virksomheden.
8 dage
Kl.
Kontakt os
Forandringsledelse
Lær at motivere dine medarbejdere til at følge med, når virksomheden pludselig ændrer strategi eller taktik.
8 dage
Kl. 8.00-15.30
Kontakt os
Ledelse i praksis
Få redskaberne til at blive en bedre leder.
8 dage
Kl. 8.00 - 15.30
Kontakt os
Projektledelse
Ønsker du at arbejde målrettet med projektledelse og projektstyring? At få kendskab til relevante projektstyringsværktøjer? Og at blive bedre til både teamudvikling og konflikthåndtering? Med Projektledelse kommer du omkring de mange forskellige aspekter af projektledelse.
3
Kl. 8.00 - 15.24
Kontakt os
PRINCE2® – Foundation
PRINCE2® er en projektledelsesmetode for enhver organisation, som ønsker øget produktivitet og effektive forretningsmæssige resultater.
2 dage
Kl. 8.00-15.30

Har du spørgsmål?

Ring til os direkte på:

73 52 02 02

I vores åbningstid får du svar med det samme. Mellem kl. 16.00 og 8.00 kan du lægge en besked, og få svar den efterfølgende dag.

Du kan også skrive til os ›