fbpx

Ledelseskursus i Sønderjylland

Hvad er ledelse? At tage ansvar? At motivere og organisere? At guide og coache? At ”påvirke en organiseret gruppe til at formulere og arbejde hen imod opfyldelsen af bestemte mål”, sådan som ledelse defineres i Den Store Danske fra Gyldendal? Uanset hvad, kan god ledelse være forskellen mellem succes og fiasko – både for dig som person og for dit team og din virksomhed.

Vi tilbyder et bredt udvalg af lederkurser i Haderslev

Udviklingscenter Syd tilbyder en række ledelseskurser i Haderslev, der kaster et stjerneklart lys over relevante og praksisnære problemstillinger og kan bidrage til at udvikle dig som leder. Måske er du ny leder og har behov for en grundlæggende lederuddannelse? Måske står din virksomhed midt i store forandringer, der kræver nye kompetencer i forandringsledelse? Eller måske ønsker du at nå skridtet videre med effektiv projektledelse?

Uanset dit nuværende niveau, finder du et lederkursus i Haderslev, der matcher dit behov. Vi har nemlig et stort udvalg af lederuddannelser og lederkurser på både AMU- og akademiniveau. Kurserne dækker vigtige områder såsom ledelse i praksis, forandringsledelse, projektledelse og organisations- og arbejdspsykologi. Med et lederkursus hos os bliver du godt klædt på til at kunne styrke, inspirere og lede teams. Du lærer at få det bedste frem i dine medarbejdere gennem motivation og bruge deres forskellighed som styrker – kort sagt får du de grundlæggende værktøjer til at blive en stjerneleder.

Lederkurser i Haderslev med sparring og erfaringsudveksling

Formålet på vores lederkurser i Haderslev er at opbygge dine ledelseskompetencer. Som leder er det afgørende at kunne sparre med andre ledere, og derfor indgår sparring og erfaringsudveksling som et vigtigt led i undervisningen på alle vores kurser i ledelse i Haderslev. Kurserne undervises af en stab af yderst kompetente undervisere med mange års praktisk erfaring som ledere. De vil coache dig igennem dit lederkursus i øjenhøjde, og sammen med andre ledere vil du blive udfordret gennem praktiske øvelser med udgangspunkt i netop din og din virksomheds situation.

Skræddersyet kursus i ledelse i Sønderjylland

Fandt du ikke den type kursus i ledelse, som du søgte? Og står du og din virksomhed og mangler hjælp til en speciel udfordring på ledelsesområdet? Ring til os på tlf. 73 52 02 02 eller kontakt os via denne formular – så tilrettelægger vi et tilbud på et skræddersyet lederkursus i Sønderjylland, der tager hånd om netop jeres udfordringer, ønsker og behov.

Den, der tror han er færdiguddannet, er ikke uddannet – men færdig
– Kinesisk ordsprog

 

Se vores udvalg af ledelseskurser i Haderslev nedenfor

21. september 2021
Grundlæggende lederuddannelse
Grundlæggende uddannelse i lederens mange opgaver.
14 dage, fordelt over 4 månder. Se under Indhold
Kl. 8.00 - 15.25
Kontakt os
Grundlæggende lederuddannelse
Kurset er bygget op med video, artikler, læsestof, billede materiale og en masse små øvelser og quizzer som skal støtte dig i din læring. Der er dialogfora hvor du og din underviser vil drøfte stoffet sammen.
13 dage
Kl. Efter aftale
Kontakt os
Projektledelse
Grundlæggende lederuddannelse med projektledelse.
30 dage
Kl. 8.00 - 15.24
Kontakt os
Scrum master
Vores akkrediterede underviser vil give dig en bred forståelse af metoden, så du får indsigt i alle niveauer i et projektarbejde funderet på SCRUM-metoden.
2 dage
Kl. 8.00-15.30
Kontakt os
Trivsels- og kompetenceansvarlig
Del din viden – den er vigtigere end du tror! Og med en række effektive redskaber kan du blive en fantastisk underviser for både nye og gamle kolleger.
5 dage
Kl. 8.00-15.30
Kontakt os
Mødeledelse
1 dag
Kl. Aftales
Kontakt os
Ledelse i praksis – Overbygning
Få redskaberne til at blive en bedre leder
5 dage
Kl. 8.00 - 15.30
Kontakt os
Lederens konflikthåndtering og vanskelige samtale
2 dage
Kl. Aftales
Kontakt os
Videregående lederuddannelse
Videregående uddannelse til inspiration og værktøjer til at udvikle dig som leder.
8 dage
Kl. 8.00 - 15.24
Kontakt os
Projektledelse
3 dage
Kl. Efter aftale

Har du spørgsmål?

Ring til os direkte på:

73 52 02 02

I vores åbningstid får du svar med det samme. Mellem kl. 16.00 og 8.00 kan du lægge en besked, og få svar den efterfølgende dag.

Du kan også skrive til os ›