Salgskursus i Sønderjylland

Vi er alle sælgere i vores virksomhed. Uanset om du er håndværker, rådgiver, bogholder, maler, ansat i administrationen eller noget helt sjette, så er du med til at sælge virksomheden udadtil – og kan være med til at øge omsætningen, hvis du er klædt på med den rette viden og værktøjer.

Salg er et håndværk, og hvad end du er klassisk sælger eller ej, kræver det ofte kontinuerlig udvikling at vedblive med at have succes med salg. Kunderne stiller løbende nye krav, og det er ikke altid nok blot at kunne præsentere sine produkter eller ydelser. Succesfuldt salg handler om at skabe relationer og have styr på både salgs- og forhandlingsteknikken, så selve salgsprocessen bliver en win-win-oplevelse for både sælger og kunde.

Bliv en bedre sælger med sælgerkurser i Haderslev

Men hvordan skaber du en win-win-situation? Hvordan bygger du videre på et eksisterende salg og opnår mersalg? Og hvad gør du, hvis kunderne føler sig pressede, og der går hårdknude i forhandlingerne?

Hos Udviklingscenter Syd klæder vi dig på til at blive en bedre sælger og håndtere ovennævnte situationer. Vi tilbyder en række effektive salgskurser i Haderslev, herunder kurser i konflikthåndtering, relationssalg, varepræsentation, mersalg, salgsteknik og forhandlingsteknik. Vores sælgerkurser dækker således hele spektret af værktøjer, som du kan få brug for som sælger.

Salgskurser i Sønderjylland for hele virksomheden

Foruden den brede vifte af salgskurser i Haderslev, som vi udbyder som holdkurser, afholder vi også gerne vores salgskurser som virksomhedskurser. Med et salgskursus i Sønderjylland for hele virksomheden kan alle medarbejderne lære det samme samtidigt. Hele virksomheden fintunes til salg, og I får gavn af den sparring og fælles udvikling, der opstår mellem kolleger, som alle kender deres virksomhed, produkt og ydelser ud og ind.

Skræddersyede sælgerkurser i Haderslev

Fandt du ikke det salgskursus i Haderslev, som du ledte efter? Er du i tvivl om, hvad den bedste løsning for dig og din virksomhed er? Eller står I og mangler hjælp til en speciel udfordring på salgsområdet? Fortvivl ikke.

Hos Udviklingscenter Syd arbejder vi ud fra værdier om høj service, fleksibilitet og innovative løsninger. Vores undervisere er eksperter inden for salg, og vi skræddersyer gerne et salgskursus i Sønderjylland, der tager hånd om netop jeres udfordringer og behov. Ring til os på tlf. 73 52 02 02 eller kontakt os via denne formular.

Du er den afgørende faktor i dine salg. Det er dig, som får dine salg til at skille sig ud fra konkurrenternes.
– Julie Hansen

 

Find dit salgskursus i Haderslev – se vores aktuelle sælgerkurser nedenfor

Kontakt os
Anvendelse af præsentationsprogrammer
2 dage
Kl. Efter aftale

Har du spørgsmål?

Ring til os direkte på:

73520202

I vores åbningstid får du svar med det samme. Mellem kl. 16.00 og 8.00 kan du lægge en besked, og få svar den efterfølgende dag.

Du kan også skrive til os ›