fbpx

Kurser i salg

Fra sand i Sahara til win win i hverdagen

Vi er alle sælgere i vores virksomhed. Uanset om du er håndværker, rådgiver, bogholder, maler, ansat i administrationen eller noget helt sjette, så sælger du virksomheden udadtil – og kan være med til at øge omsætningen.

Skab opmærksomhed

Det hedder sig, at en god sælger kan sælge sand i Sahara. Men hvem har brug for det? I stedet handler det om at skabe to vindere, så både din kunde og virksomheden er tilfredse med salget. Men at skabe en win win-situation kræver, at du er en god sælger.

For at være en god sælger skal du kunne skabe opmærksomhed og kunne sælge både dig selv og din virksomhed. Det klæder vi dig på til med en række effektive kurser inden for salg og markedsføring, som styrker dine muligheder for at få dit budskab klart igennem til alle
målgrupper.

Virksomhedskurser …

Foruden den brede vifte af holdkurser, afholder vi også gerne virksomhedskurser, så alle i virksomheden lærer det samme – samtidigt. Og hurtigt bliver mere effektive sælgere.

… også af den skræddersyede slags

Er du i tvivl om, hvad den bedste løsning for dig og virksomheden er? Eller står I og mangler hjælp til en speciel udfordring? Ring på 73 52 02 02 – så skræddersyr vi gerne et tilbud til din virksomhed.

Du er den afgørende faktor i dine salg. Det er dig, som får dine salg til at skille sig ud fra konkurrenternes.
– Julie Hansen

11. november 2019
Konflikthåndtering
Har du oplevet pressede kunder? Få indblik i en række værktøjer og teknikker til at løse udfordrende konflikter.
1 dag
Kl. 8.00-15.24
Kontakt os
Forhandlingsteknik
Får indsigt i forskellige forhandlingsmetoder og -teknikker samt en række helt konkrete tips til forhandlingssituationen.
2 dage
Kl. 8.00-15.30
Kontakt os
Relationssalg
Uddannelsen er udviklet til ufaglærte og faglærte medarbejdere i større eller mindre virksomheder, der arbejder med opsøgende salgsarbejde på B2B markedet.
2 dage
Kl. 8.00-15.30
Kontakt os
Salgsklar butik
Der er butikker, vi vender tilbage til. Og så er der de steder, hvor vi aldrig mere kommer. Skal din butik fungere, skal du have styr på butikkens rytme og rutiner.
2 dage
Kl. 8.00-15.30
Kontakt os
Varepræsentation
Salgs- og servicemedarbejdere, der ønsker at uddybe deres viden om vareopstilling, vareeksponering og optimering af indtjening og salg i butikken.
2 dage
Kl.
Kontakt os
Salgsteknik
Få et indblik i de grundlæggende teknikker indenfor salg og kundeservice
2 dage
Kl. 8.00 - 15.24
Kontakt os
Mersalg?
Det gode mersalg har to vindere – kunden og virksomheden. Lær at sælge eller styrk dine evner til at sælge mere til kunderne, end de oprindeligt kom efter.
1 dag
Kl. 8.00 - 15.24

Har du spørgsmål?

Ring til os direkte på:

73 52 02 02

I vores åbningstid får du svar med det samme. Mellem kl. 16.00 og 8.00 kan du lægge en besked, og få svar den efterfølgende dag.

Du kan også skrive til os ›