Samarbejdskursus i Sønderjylland

Samarbejde er kernen i vores hverdag i virksomheder og organisationer, og samarbejde optræder i mange forskellige forklædninger og situationer, der stiller krav til ledere, medarbejdere og kollegaer. Dårligt samarbejde kan fx føre til konflikter, der skal håndteres på en professionel måde, for at samarbejdet igen kan blive frugtbart. Og samarbejde i form af sidemandsoplæring kræver indsigt i både egen læringsstil og kollegaens læringsbehov for at være effektivt og givende for begge parter. Hos Udviklingscenter Syd afholder vi kurser i både konflikthåndtering og sidemandsoplæring, men disse er langt fra de eneste samarbejdskurser i Sønderjylland, som vi tilbyder.

Et bredt udvalg af samarbejdskurser i Haderslev

Vores kursuskatalog inden for samarbejdskurser i Haderslev spænder nemlig bredt og dækker alt fra teambuilding og vidensdeling, til coaching, organisationskultur, forandringsprocesser, PUTAU og bestyrelsessamarbejde. Hos os kan du få et samarbejdskursus i Haderslev som et AMU- eller AU-kursus eller få tilrettelagt et skræddersyet kursusforløb.

På kurserne opnår du og din virksomhed indsigt i de mange forskellige faktorer, der er fundamentet for et godt samarbejde. Et samarbejde, hvor I arbejder på at nå et fælles mål – og nå det på den bedst mulige måde. Vores dygtige undervisere har mange års erfaring med at afholde samarbejdskurser i Haderslev og klæder dig på med en række konkrete redskaber, der hjælper dig til at sikre både tillid, trivsel og teamånd i det daglige samarbejde.

Få et samarbejdskursus i Sønderjylland skræddersyet til jer

Hos Udviklingscenter Syd arbejder vi med afsæt i værdier om højt serviceniveau, fleksibilitet og innovation, og vi har naturligvis fokus på vores egne evner til at samarbejde. Derfor skræddersyr vi gerne et samarbejdskursus i Sønderjylland til jer, hvis I står og mangler hjælp til en speciel udfordring på samarbejdsområdet, der ikke kan dækkes af vores normale kursusudbud. I skal blot ringe på tlf. på 73 52 02 02 eller kontakte os via denne formular – så skruer vi i fællesskab en løsning sammen og udvikler et samarbejdskursus, der tager hånd om jeres særlige ønsker og behov.

Teamwork opdeler opgaverne – og fordobler succesen.

 

Find et samarbejdskursus i Haderslev – se vores aktuelle kurser nedenfor

Kontakt os
Teambuilding for alle
Med en Teambuilding-dag for alle får du og din virksomhed muligheden for at få et skræddersyet forløb.
Vi aftaler sammen, hvor mange timer kurset løber over.
Kl. Efter aftale
Kontakt os
Få dit team med på forandringer
Med E-stimate adfærdsprofiler lærer du dine kolleger at kende.
1 dag
Kl. 8.00 - 15.24
Kontakt os
Styrk dit team!
Med udgangspunkt i arbejdslivets udfordringer tilbyder vi at hjælpe med at styrke samarbejdet og kommunikationen i din virksomhed.
5 dage
Kl. 8.00-15.30
Kontakt os
Kom godt ud af konflikter
Medarbejdere, der ønsker værktøjer og teknikker til kunde- service og konflikthåndtering
3 dage
Kl. 8.00 - 15.24

Har du spørgsmål?

Ring til os direkte på:

73520202

I vores åbningstid får du svar med det samme. Mellem kl. 16.00 og 8.00 kan du lægge en besked, og få svar den efterfølgende dag.

Du kan også skrive til os ›