fbpx

Skræddersyede forløb

Slå på tråden …
… og få en kamel gennem nåleøjet! Udviklingscenter Syd har nemlig ikke blot en bred portefølje af tilbud; fra basal undervisning over AMU-forløb til Akademiuddannelser med eksamen og optjening af ECTS-point.

Vi udvikler også gerne innovative undervisnings- og udviklingsforløb, der helt præcist matcher din virksomheds ønsker og behov. Det kan vi gøre ved at gå på tværs af fx akademi- og AMU-kurser og kombinere nogle af de allerede eksisterende tilbud og fag.

Vi kan også gå helt nye og kreative veje, hvis der er brug for det. Foruden vores faste undervisere trækker vi nemlig på et stærkt netværk af eksperter, som fx  superspecialiserede it-konsulenter. Det gør os både alsidige og agile – og vi kan hurtigt sætte i gang, når I har brug for det.

Skræddersyet – og langsigtet – kvalitet

Selvom vi er hurtige, tænker vi altid langsigtet. Og når vi tilrettelægger forløb, hjælper vi også gerne dig med at tænke langsigtet. Det gør vi ved at gå i dialog og proces med din virksomhed.

Som en erfaren kursus- og konsulentvirksomhed trækker vi på et stort vidensnetværk. Og vi skaber ofte nye tråde i netværk og gode forbindelser for virksomheder. Det er også en del af vores skræddersyede kvalitet.

Så slå på tråden og hør nærmere om, hvad vi kan tilbyde din virksomhed. Vi kan ikke ligefrem trylle, men vi er ferme til at få lokket en kamel eller to gennem nåleøjet – og dermed få skræddersyet et forløb, der sidder lige som det skal. På dine medarbejdere og på virksomheden.

Kontakt os
Office 365
Få styr på dine redskaber i Windows. Du får overblik, tips og tricks, som gør det daglige arbejde nemmere.
Det aftales
Kl.
Kontakt os
Teambuilding for alle
Med en Teambuilding-dag for alle får du og din virksomhed muligheden for at få et skræddersyet forløb.
1 dag
Kl. Efter aftale
Kontakt os
PRINCE2® – Foundation
PRINCE2® er en projektledelsesmetode for enhver organisation, som ønsker øget produktivitet og effektive forretningsmæssige resultater.
2 dage
Kl. 8.00-15.30
Kontakt os
Få en samstemt bestyrelse
En bestyrelse skal kunne holde kursen, men også være i stand til at bidrage i arbejdet med at udstikke nye retninger.
Der aftales kursusdage, wordshops og teamprofiler
Kl.

Har du spørgsmål?

Ring til os direkte på:

73 52 02 02

I vores åbningstid får du svar med det samme. Mellem kl. 16.00 og 8.00 kan du lægge en besked, og få svar den efterfølgende dag.

Du kan også skrive til os ›

Efteruddannelse i Haderslev

Selvom niveauet er højt, må det jo godt være sjovt. Alle vores undervisere er højt fagligt uddannede og har erfaring fra det virkelige liv – og så er de gode til at udsætte kursisterne for spændende øvelser og opgaver, som gør læringen praksis- og virkelighedsnært.