Skræddersyede forløb

Slå på tråden …
… og få en kamel gennem nåleøjet! Udviklingscenter Syd har nemlig ikke blot en bred portefølje af tilbud; fra basal undervisning over AMU-forløb til Akademiuddannelser med eksamen og optjening af ECTS-point.
Vi udvikler også gerne innovative undervisnings- og udviklingsforløb, der helt præcist matcher din virksomheds ønsker og behov. Det kan vi gøre ved at gå på tværs af fx akademi- og AMU-kurser og kombinere nogle af de allerede eksisterende tilbud og fag.
Vi kan også gå helt nye og kreative veje, hvis der er brug for det. Foruden vores faste undervisere trækker vi nemlig på et stærkt netværk af eksperter, som fx superspecialiserede ledelses-konsulenter. Det gør os både alsidige og agile – og vi kan hurtigt sætte i gang, når I har brug for det

Skræddersyet – og langsigtet – kvalitet
Selvom vi er hurtige, tænker vi altid langsigtet. Og når vi tilrettelægger forløb, hjælper vi også gerne dig med at tænke langsigtet. Det gør vi ved at gå i dialog og proces med din virksomhed.
Som en erfaren kursus- og konsulentvirksomhed trækker vi på et stort vidensnetværk. Og vi skaber ofte nye tråde i netværk og gode forbindelser for virksomheder. Det er også en del af vores skræddersyede kvalitet.
Så slå på tråden og hør nærmere om, hvad vi kan tilbyde din virksomhed. Vi kan ikke ligefrem trylle, men vi er ferme til at få lokket en kamel eller to gennem nåleøjet – og dermed få skræddersyet et forløb, der sidder lige som det skal. På dine medarbejdere og på virksomheden.

Skræddersyet økonomisk godtgørelse
VEU står for Erhvervsrettet Voksen- og Efteruddannelse. Har du medarbejdere uden videregående uddannelse – eller medarbejdere som ikke har benyttet deres videregående uddannelse inden for de seneste fem år – har din virksomhed mulighed for at få VEU-godtgørelse (løntabsgodtgørelse), når den sender medarbejdere på kursus eller efteruddannelse.

Læs mere på virk.dk

Deltager dine medarbejdere i Ordblindeundervisning (OBU) eller Forberedende Voksenundervisning (FVU), har virksomheden mulighed for at modtage Statens voksenuddannelsesstøtte (SVU) som kompensation for tabt arbejdskraft.

Læs mere på svu.dk

Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte os og få rådgivning om VEU og SVU.

Kontakt os
Online Læring
Kurserne kan tages i vores Åbne værksted, som e-læringskurser. Her arbejder du selvstændigt med opgaver, tekster, lydfiler og videomateriale på en computer. Kurserne kan gennemføres hjemmefra som online-undervisning eller her i KursusCenter, Haderslev Handelsskole, hvor vi stiller computere til rådighed. Der gennemføres ikke klasseundervisning.
Aftales.
Kl. 8.00 - 15.24
Løbende optag
IT og sprog
Kurserne kan tages i vores Åbne værksted, som e-læringskurser. Her arbejder du selvstændigt med opgaver, tekster, lydfiler og videomateriale på en computer. Kurserne kan gennemføres hjemmefra som online-undervisning eller her i KursusCenter, Haderslev Handelsskole, hvor vi stiller computere til rådighed. Der gennemføres ikke klasseundervisning.
Efter aftale
Kl.
Kontakt os
Teambuilding for alle
Med en Teambuilding-dag for alle får du og din virksomhed muligheden for at få et skræddersyet forløb.
Vi aftaler sammen, hvor mange timer kurset løber over.
Kl. Efter aftale

Har du spørgsmål?

Ring til os direkte på:

73520202

I vores åbningstid får du svar med det samme. Mellem kl. 16.00 og 8.00 kan du lægge en besked, og få svar den efterfølgende dag.

Du kan også skrive til os ›

Efteruddannelse i Haderslev

Selvom niveauet er højt, må det jo godt være sjovt. Alle vores undervisere er højt fagligt uddannede og har erfaring fra det virkelige liv – og så er de gode til at udsætte kursisterne for spændende øvelser og opgaver, som gør læringen praksis- og virkelighedsnært.