fbpx

Sprogkursus i Sønderjylland 

Sproget er et utroligt vigtigt redskab for mennesket. Vi bruger det til at udtrykke tanker, ideer og følelser, men også til udveksle informationer. Derfor kræver langt de fleste virksomheder i dag stærke sproglige kompetencer hos deres medarbejdere. Måske har du eller dine medarbejdere allerede et godt tag om sprog, men ønsker at blive endnu dygtigere til fx tysk eller engelsk på professionelt niveau. Eller måske sidder du med specifikke, sproglige udfordringer såsom manglende danskkundskaber eller ordblindhed, der kræver særlig ekspertise og undervisning fra dedikerede undervisere.

Uanset niveau og behov kan dine sproglige kompetencer med garanti blive udviklet, styrket og løftet med et sprogkursus i Haderslev hos Udviklingscenter Syd. Vi tilbyder en lang række sprogkurser i Haderslev, der strækker sig fra undervisning i engelsk og tysk på professionelt niveau til forberedende voksenundervisning (FVU), ordblindeundervisning (OBU) og dansk som andetsprog. Som en ekstra bonus har du mulighed for at arbejde med it og matematik som en del af dit sprogkursus i Haderslev.

Sprogkurser i Haderslev på professionelt niveau

Gennem mange år har engelsk i store dele af verden været det foretrukne forretningssprog i kommunikationen med udenlandske kunder og samarbejdspartnere – og engelsk benyttes endvidere også som internt virksomhedssprog i mange moderne virksomheder og organisationer. I det sønderjyske spiller det tyske sprog dog ofte en lige så stor rolle som det engelske. På det sønderjyske arbejdsmarked er det derfor en god ide at beherske begge sprog på professionelt niveau.

Hos Udviklingscenter Syd tilbyder vi derfor både sprogkurser i tysk og engelsk. Hos os kan du således altid finde et sprogkursus i Haderslev, der passer til dig. Det gælder uanset, om du er begynder, ønsker at forbedre dine nuværende sprogkundskaber, trænger til en genopfriskning eller vil højne niveauet af dine professionelle sprogkompetencer.

Skræddersyet sprogkursus i Sønderjylland

Vores mål, når kursister deltager på sprogkurser i Haderslev hos os, er at sikre hvert enkelt kursist en mærkbar faglig udvikling og styrke vedkommende sproglige kompetencer. Vores undervisere har stor erfaring med sprogundervisning og arbejder ud fra værdier om høj kvalitet, fleksibilitet og innovative løsninger.

Hos Udviklingscenter Syd skræddersyr vi derfor hellere end gerne et tilbud på et sprogkursus i Sønderjylland, der passer til netop dine eller din virksomheds særlige behov og ønsker. Mangler I mangler hjælp til en speciel udfordring, så ring på tlf. 73 52 02 02 eller kontakt os via denne formular.

Sproget er som en lygte: Det, vi taler om, er det, vi bliver i stand til at se.
– Ludvig Wittgenstein

 

Find dit sprogkursus i Haderslev – se vores aktuelle sprogkurser nedenfor

Kontakt os
Grundlæggende engelsk med FVU
FVU kan hjælpe dig til at klare dig bedre på jobbet
Aftales
Kl. Efter aftale
Kontakt os
Dansk for flygtninge og indvandrere
Bliv bedre til både at forstå og tale dansk.
Alt efter behov
Kl. Efter aftale
Kontakt os
Forberedende Voksenundervisning FVU – Bliv bedre til at læse og skrive
Efter aftale
Kl. Efter aftale
Kontakt os
Engelsk
Lær at anvende engelsk i typiske og basale kommunikative situationer.
5 dage
Kl. Efter aftale
31. december 2021
Åbent værksted
Kurserne der kan tages i vores Åbne værksted, som e-læringskurser. Her arbejder du selvstændigt med opgaver, tekster, lydfiler og videomateriale på en computer. Det foregår her i Udviklingscenter Syd, Haderslev, og der vil være en konsulent der kan vejlede dig under kurset. Der er ikke klasseundervisning.
Aftales.
Kl. 8.00 - 15.30
Kontakt os
Ordblindeundervisning – OBU – Åbent værksted
Undervisning i dansk på OBU gør det nemmere for medarbejderne at gennemføre faglige kurser og de daglige arbejdsopgaver
20 til 80 timer efter aftale
Kl. 12.00 – 15.30, mandage
Kontakt os
Engelsk på jobbet
Bliv bedre til både at forstå og tale engelsk
10 dage
Kl. 8.00-15.30
Kontakt os
Bedre til at læse og skrive med IT
Det er aldrig for sent at blive bedre til at læse og skrive

Kl. Efter aftale
Kontakt os
Ordblindeundervisning (OBU)
Bliv bedre til at læse og skrive
Efter aftale
Kl. Efter aftale
Kontakt os
Lær dansk! – med FVU Start
FVU kan hjælpe dig til at klare dig bedre på jobbet
30 til 60 timer
Kl. Efter aftale

Har du spørgsmål?

Ring til os direkte på:

73 52 02 02

I vores åbningstid får du svar med det samme. Mellem kl. 16.00 og 8.00 kan du lægge en besked, og få svar den efterfølgende dag.

Du kan også skrive til os ›