fbpx

Uddannelsesnetværket Sydjylland

Mødeprogram 2020

Emne: Hvordan laver man en komplet behovsafdækning af behovet for opkvalificering?

Dato: tirsdag den 10. marts 2020
Tid og sted: Afholdes hos Udviklingscenter Syd kl. 10.00 – 13.00
Forplejning: Kaffe, the og frugt samt frokost kl. 12.00

Alle virksomheder har mulighed for at få en gratis afklaring af deres medarbejdere. Du vil høre om hvad du vil kunne bruge det til, og hvordan det kan være en hjælp til at få en struktureret tilgang, til opkvalificering af virksomhedens kompetencer.

Hør hvad forskellen på en afklaring og screening er, og få indblik i det ocean af gratis tilbud, din virksomhed kan benytte sig af, for at styrke den interne arbejdskraft.

Du vil høre om et par konkrete cases, fra den virkelige verden, og du får tid til at diskutere emnet med dit netværk, og hører deres erfaringer.

Emne: Er AMU-kurser bare en lavklasse, standardløsning?

Dato: Tirsdag den 12. maj 2020
Tid og sted: (Lokation tilgår) kl. 10.00 – 13.00
Forplejning: Kaffe, the og frugt samt frokost kl. 12.00

Der findes mere end 3.000 AMU-kurser! De kan sammensættes efter ønsker, så de udgør en hel uddannelse inden for eksempelvis ledelse, trivselsambassadør, sidemandsoplæring, mentor og meget meget mere.

På denne dag vil du få viden om AMU-kursernes mangfoldige muligheder, også for mulig­hederne for de som ikke er i AMU-målgruppen. Vi vil fortælle om de mange kombinationsmuligheder der findes inden for det vi kalder IDV og AMU, som giver virksomheden en optimal løsning for medarbejderudvikling.

Vi vil vise cases fra den virkelige verden, hvor udvikling og økonomi går hånd i hånd.

Emne: Hvorfor vælge akademi- og diplomuddannelser, og hvad betyder det for virksomheden?

Dato: tirsdag den 18. august 2020
Tid og sted: (Lokation tilgår) kl. 10.00 – 13.00
Forplejning: Kaffe, the og frugt samt frokost kl. 12.00

Den enkelte medarbejder kan have behov for at tage en akademi- eller diplomuddannelse og dermed videreuddanne sig på et højere niveau, enten pga. de opgaver de skal løse, eller for fortsat at være en stabil og motiveret arbejdskraft. Virksomheden kan vælge at betale for tid og uddannelse. Vi vil fortælle om de fonde og puljer man som virksomhed kan ansøge om refusion.

Hør også om ECTS point, om opdeling af uddannelsesniveauer og hvad de forskellige uddannelser giver adgang til.

Hør hvad dit netværk har af erfaring, og hvordan de griber det an.

Emne: Alt det praktiske omkring ansøgning af lønrefusion, fonde og puljer

Dato: tirsdag den 10. november 2020
Tid og sted: (Lokation tilgår) kl. 10.00 – 13.00
Forplejning: Kaffe, the og frugt samt frokost kl. 12.00

Der findes et hav af måder hvorpå virksomheden kan få dele af eller hele udgiften dækket ved uddannelse af medarbejderne. Det kan være en jungle, og på denne dag vil vi informere om forskellene, og om hvad man skal være særligt opmærksom på når man søger.

Vi ser på de mange forskellige tilskudsmuligheder. Kom og hør om det praktiske i forhold til ansøgning om refusions midler. Hør samtidigt også dit netværks erfaringer, og drøft dine muligheder.

Har du spørgsmål?

Ring til os direkte på:

73 52 02 02

I vores åbningstid får du svar med det samme. Mellem kl. 16.00 og 8.00 kan du lægge en besked, og få svar den efterfølgende dag.

Du kan også skrive til os ›