fbpx

Bliv en del af Uddannelsesnetværket Sydjylland

For virksomheder med fokus på udvikling

Ønsker du og din virksomhed et overblik over muligheder for efter- og videreuddannelse? Vil I løbende have opgraderet jeres viden om tilskudsordninger og hente inspiration fra andre virksomheder?

Med Uddannelsesnetværket Sydjylland bliver du klædt på inden for efter- og videreuddannelsesområdet og får samtidig mulighed for at sparre og vidensudveksle med ligesindede. Du og netværket vil sammen få indflydelse på, hvilke relevante kurser vi udbyder.
Vi har som uddannelsesinstitution ansvar for at fortælle om de muligheder, der findes. Og derfor har vi nu med stor glæde etableret Uddannelsesnetværket Sydjylland for mellemstore og store virksomheder i det sydlige Danmark.

Hvad koster det?
Det er gratis at være medlem – men når du tilmelder dig, giver du samtidig tilsagn om, at du i videst muligt omfang vil støtte op om møderne for at bidrage til opbygningen af et værdifuldt netværk.

Du bliver en del af et netværk
• med andre, der interesserer sig for kompetenceudvikling
• hvor vi deler succeser med opkvalificering af medarbejderressourcer
• med information om tilskudsmuligheder
• hvor vi diskuterer regler og rammer for uddannelse
• hvor vi afholder 4 årlige temadage med interessante emner
• hvor du til hver en tid kan få vejledning ved vores uddannelseskonsulenter

Hvem er du?
Du har koordinerende opgaver i forhold til opkvalificering og efter-/videreuddannelse. Det kan også være, du er ansvarlig for efter-/videreuddannelse for hele virksomheden eller dele af den – eller at du arbejder med HR eller strategisk udvikling i din virksomhed.

Indhold og program
Uddannelsesnetværket Sydjylland er udelukkende til for medlemmernes skyld, og derfor lytter vi til jeres ønsker. Udviklingscenter Syd faciliterer og administrerer indhold og form, så du får det optimale ud af at deltage.
Din sparring med andre prioriteres højt i Uddannelsesnetværket Sydjylland. Vi tror på, at din viden kan gavne andre – og omvendt. Derfor vil der på hver mødegang være afsat tid til netværk og diskussion. Kender du virksomheder eller personer, du gerne vil have som medlemmer, er du velkommen til at invitere dem.

Vil du vide mere om efter- og videreuddannelse?

Få viden og sparring om efter- og videreuddannelse.  Se mere på Uddannelsesguiden og eller kontakt os direkte for yderligere information. Her har du også mulighed for at booke en af vores konsulenter som gerne kommer på besøg i din virksomhed for at fortælle om mulighederne for efter- og videreuddannelse. Du kan også læse mere om tilskudsmuligheder her.

Har du spørgsmål?

Ring til os direkte på:

73 52 02 02

I vores åbningstid får du svar med det samme. Mellem kl. 16.00 og 8.00 kan du lægge en besked, og få svar den efterfølgende dag.

Du kan også skrive til os ›