fbpx

Kursuscenter i Haderslev

Udviklingscenter Syd er en del af Haderslev Handelsskole.
Find os på Kroghs Kobbel 2 i den sydlige del af byen.

Find os her:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

* indicates required

Udviklingsprojekter

Vi har altid fokus på udvikling. Derfor bakker vi op om og deltager i forskellige projekter, der har til formål at styrke grupper af mennesker, vores by og kommune og erhvervslivet i området.

Lige nu deltager vi i flg udviklingsprojekter i Haderslev:

SUNDiVærk

Formålet med SUNDiVærk er at uddanne studerende på UC Syds professionsbacheloruddannelser, primært indenfor sundhedsområdet, til at starte egen virksomhed.
Læs mere om SUNDiVærk her.

 

Fremtidens Arbejdskraft

Fremtidens arbejdskraft er uddannet og erfaren og i stand til at håndtere teknologien i industrien. Projektet har til formål at løfte den erfarne men ufaglærte arbejdsstyrke til et uddannelsesniveau, der matcher teknologiens krav.
Læs mere om Fremtidens Arbejdskraft her

 

Kompetencevækst

Projektet Kompetencevækst er et samarbejde med regionens virksomhed om at styrke medarbejdernes kompetencer, på de områder, der er relevante for virksomhedens vækst. Målet er at væksten kommer indefra gennem øgede kompetencer blandt arbejdsstyrken.
Læs mere om Komptencevækst her.

Har du eller din virksomhed interesse i at deltage i et af projekterne, kontakt os endelig.

Tidligere udviklingsprojekter i Haderslev

Deltagelse i udviklingsprojekter har til formål at sikre, understøtte og inspirere til samfundsudviklingen i lokalområdet. Det sker sammen med samarbejdspartnere med forskellige spidskompetencer.

Flere af de projekter, som vi har været med i udvikling af og gennemført, har haft en høj succesrate.

Gennemgående har vore udviklingsprojekter været med til at understøtte kompetenceudviklingen i lokalområdet for det enkelte individ, og for virksomhederne været med til at understøtte og videreudvikle virksomhedernes kompetencer, rekruttering og fastholdelse.

Vi har bl.a. medvirket i projekter, hvor der er:

  • arbejdet med mennesker på kanten af arbejdsmarkedet, bl.a. ved at klæde virksomhederne på til at påtage sig et socialt ansvar.
  • udviklet og nu gennemført mentoruddannelser inden for det sociale, virksomheds- og uddannelsesområdet som en del af Mentornetværket Haderslev Kommune.
  • arbejdet med små og mellemstore virksomheder som HR-Partner og igangsat forskellige tiltag for udvikling af de menneskelige ressourcer m.m.
  • arbejdet med sundhed, trivsel og sygefravær med 12 virksomheder i Haderslev Kommune.